čím zabavit hosty na svatbě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58950 13.1.2014 20:14

Ahoj holky. Chystáme na jaře malinkou svatbu. Kdyby záleželo na mne, tak se vezmem tajně. Ale přítel trvá alespoň na malé svatbě. Takže jsme se zatím domluvili na nejbližší rodině (rodiče, sourozenci a jejich děti). Celkem tedy 10 dospělých a 7 dětí ve věku od 2,5 roku až ,,dospělost,, Máme představu je jen pozvat na pozdní oběd po obřadu, který bychom chtěli až popoledni. Ale mám obavy, že to bude přeci jen trochu nuda. Nenapadá vás některou (nebo vlastní zkušenost) co by se dalo pro ně vymyslet? Nic velkého jen prostě alespoň nějak vyplnit čas než jídlo přinesou, než se najíme a než se rozejdeme? Přirovnala bych to k zábavě tipu z pořadu prostřeno :-) A zároveň čím vyplnit čas, kdy my se třeba budeme fotit? A pokud jste měla některá podobně malou jednoduchou svatbu, tak prosím, co se vám třeba osvědčilo? Já jsem naprostý odpůrce svateb a tak ani nevím, co se tak může dělat. A vše co jsem viděla, mi vždycky přišlo hrozně trapné :-( Děkuji předem za nějaké nápady a rady :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • my sme měli malou svatbu - celkem nás bylo 18. děti od 4-19let (celkem 5). ani sme se nenadáli a byl konec oběda :-D
    obřad byl ve 12h, na oběd sme dojeli v cca 14h (předtím bylo asi hodinu focení), a byla polévka, hlavní chod, chvilku pauza, než všichni dojedli, pak pauza na tanec, kafíčko/čaj a dort a trošku tanec a odcházeli sme kolem 18h. nějaký extra program sme nevymýšleli - děcka se zabavily v pohodě bez nás (bylo teplo, tak běhaly i po venku).

  • Ahoj, my sme mali sice pomerne velku svadbu (70 ludi), ale mali sme zaradene mensie sutaze.... ono dost zalezi od veku hosti - my sme mali z tych 70 tich asi 45 mladych (v nasom veku - teda od tych 27-33 rokov), takze preto sme zaradili sutaze ako napriklad - vyberie sa niekolko tanecnych parov (podla zaujmu) a muzi mali na nohach pripevneny snurkou balonik, dvojice tancovali a pocas tancovania ich tanecne partnerky museli podpatkami prepichnut balon dalsieho paru... samozrejme, ktory par zostal, ten vyhrava ... mozte si pre vitazne pary pripravit nejake vtipne drobne ceny, alebo napriklad sakovy tanec - podstatou bolo tancovat v paroch a ked prestane hrat hudba muz mal rychlo obliect svojej partnerke jeho sako, ten par ktory to nestihol vypadava, potom sa pustila opat hudba a ked prestala hrat, partnerka mala sako rychlo obliect partnerovi... a takto sa tancovalo, kym nezostal 1 par.... velmi vtipna a zaujimava hra bola urcena aj pre nas dvoch s mazelom, sadli sme si na stolicky chrbtom k sebe, vyzuli sme si topanky, jednu som dala manzelovi a on mi dal jednu svoju - podstatou hry boli vtipne otazky, ktore nam davala starejsia (napr. kto drzi v domacnosti kasu?, kto sa prvy pohada so svokrou? kto bude prat plienky? .....) podla odpovedi, ci tieto ukony budes vykonavat Ty alebo manzel, dvihate topanku... (samozrejme tak, aby ste nevideli, kto aku topanku zodvihne) a dozvedate sa ci, ste sa v odpovedi zhodli (cize obaja ste zdvihli napr. tvoju sandalku) alebo nie (ty si zodvihla svoju a manzel tiez svoju topanku) - bolo to fakt vtipne a nasi hostia sa dobre pri tom zabavali. Ale ako vravim, zalezi od veku hosti, a od toho, ci by boli ochotni sutazit.... Ak mate deti vo veku do tych 10 rokov, mozno by bolo fajn urobit nejaky detsky kutik, kde by boli omalovanky, papiere a farbicky. Taktiez mozte kupit balony stastia a vypustit ich v noci....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist