čirý vodový výtok v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #309342 20.5.2015 19:04

Zdravím, zkoušela jsem najít konkrétní odpověd už u starších příspěvků, ale moje otázku jsem úplně nenašla:(
Chtěla jsem se zeptat jestli některé z vás uniká poměrně velké množství "vody" nebo tak to aspon vypadá cca 1-2x denně, mám spodní prádlo úplně promočené, že to stýká až po stehně:(a bolí mě děloha:(
Jsem ted 18+3 tt na rizikovém kvůli dřívějšímu krvácení...Ted miminko začalo nedávno klepat na bříško a spouští se mi k nezastavení krev z nosu, a ted se ještě přidali křeče do lýtek..takhle pěkně se mi to těhu rozjíždí:))...beru magnosolv a vitamínky pro těhule...vše si myslím patří v poho k těhu, ale že vše tak najednou:( jen mě prosím ujistěte že to moje upouštění je ok...díííky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja tento vytok mam od zacatku tehu. Dr rikal,ze je to normalni. Ale pokud ho nemas od zacatku tehu,opravdu se muze jednat o odtok plodove vody. I v tyhle fazi,ve ktery jsi. Pokud ti to zaclo az ted nekdy,rozhodne bych nevahala a jela k lekari. Pokud je to od zacatku,tak se tim netrap ;-)

  • Taky jsem to mivala od cca druheho mesice a vse bylo vpohode, jen neprijemne...
    Vzhledem k tomu ze jsi na rizikovem, radsi bych k dr zasla i driv... Sice mas pristi tyden poradnu, ale kdyz k dr dojdes zitra, nic ti nerekne... Pokud nechces jet na pohotovost...;-)

  • Podle toho co popisujete, bych určitě neváhala a hned jela na pohotovost, ať zjistí jestli je vše ok. Já s tím konkrétně zkušenost nemám, ale kamarádka říkala, že jí takhle odtékala plodová voda před porodem, ale na to je u vás brzy a pokud by to tak bylo, měl by to lékař určitě vědět. Nechci Vás strašit, nejsem odborník, ale takto bych postupovala já. Když Vám řeknou, že je vše ok, tak aspoň budete v klidu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 156 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist