co dát k večeři 11 měs. dítěti když už mlíčko nestačí a kaše nechutná?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28888 5.11.2013 7:52

Potřebuji poradit co dát malému k večeři jelikož mlíčko nestačí, večer se budí hlady a kašičku už moc nechce.Sní jen trochu a pak kroutí hlavičkou a blbne. Tak teď nevim co bych teda mohla dát k večeři..

Moc děkuju za tipy na večeři :-) malej včéra dostal vanilkové mlíčko s piškotem a spali jsme do spokojeně až do rána :-) moc všem ještě jednou děkuji:-D:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Takhle velkému miminku už můžeš dát cokoliv, na co je zvyklé. Klidně namaž třeba chleba s máslem, lučinou, já jsem dávala i pom. máslo. Anebo klidně jogurt zahuštěný piškotem, banánem......

  • můj prcek měl k večeři rád ovocné přesnídávky s pištotem nebo jogurt

  • jak píše lucinkama,v podstatě cokoliv co bude chtít jíst;-) některý děti si dají s chutí k večeři oběd (maso se zeleninou a bramborem ap.)

  • malej má na večeři polívky. v nějakých 11m sme dávali 2x týdně polívku a 5x týdně kaši.tedka ve 13m má každý večer polívkua kaši dostává ráno, protože mi zača odmítat na snídani chléb i jogurty.

  • Borlova5.11.2013 12:32

    Buď dej hustou polévku a nebo zkus jiný druh kaše. Mě Dáňa snídá a večeří kaše do teď a to mu bude 22 měsíců. Ale musím ty kaše střídat, jak příchutě, tak firmy. Takže vždycky koupím co je v akci. Když jsem dávala dlouho od jedné firmy, nebo jeden druh, tak mi to taky odmítal, ale jakmile jsem to začala hodně střídat, tak to bylo ok :-)

  • ahoj samozřejmě záleží na dítěti co vše ti zvládne sníst.My sníme opravdu vše a nemám sebenší problém.tAKŽE NAŠE VEČEŘ:Když zbyde od oběda např:špenát s bramborem,svíčková,zapečené brambory nebo těstoviny,polívky husté jako např květáková.domácí dělaná pizza opravdu vše co zbyde od oběda.K tomu pořidělám vždy čajík.
    Pak je ovšem pečivo,chleba,rohlík:Mažu,sýrem,šunkou,lučínou,tvarohová pomazánka,tuňáková pomazánky,namazaný sýrem,ktomu např.okurek,rajče,krupišnou kaši,rýžovou kaši.K tomu dělám granko.
    Nebo když upečeš bábovku,nebo jinou buchtu.Můžeš dítěti nabídnout.)
    Relativně jí s námi.Vše co jíme my.Já tedy nedávám přesnídávku s piškotem to bych spíše volila na svačinku,ale opravdu je široká škála.
    Nebo pak můžeš zkusit ty kaše sáčkové a do toho dát třeba banán.Nebo jednou jsme zkoušeli i vařený puding s piškoty.
    Opravdu záleží na dítěti.

  • u nás kaše nejela vůbec, ani u jednoho dítěte. K večeři jsem dávala např. chleba s máslem a šunkou, chleba s lučinou, ... pak jsem nakojila a když jsem nekojila tak jsem dala vlažnej čajík a spalo se až do rána.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist