co zabere proti špinění před MS?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #250322 12.9.2014 21:44

Ahoj holky,
snad budete mít některá radu. Před ms tmavě hnědě špiním a trvá to od 3-9 dní, luterární fázi mívám 13-16 dnů. Zkusila jsem gynex, utrogestan, ted duphaston, a nezabírá to.. Hormonální profil mám v pořádku. Nevíte čím by to mohlo být? Popřípadě co by na to mohlo zabrat?
Děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nooo..já měla jiný případ,ale možná podobnej ;) . Když jsem začala brát HA tak jsem pak po normální ms špinila a nevěděla jsem proč nebo jak to zastavit. Pak jsem se zeptala p.doktorky a poradila mi. Stačí citronová šťáva...denně se tak 2 krát napít aspoň štamprli a ono to přejde...teda mělo by, mě to teda pomohlo ;)

  • trinetka13.9.2014 5:57

    Za sebe můžu doporučit kontryhel čaj. Pokud se snažíte tak od prvního dne ms do ovulky. Pokud ne, můžeš pít nepřetržitě. Mě zabral skvěle do 2 měsíců.

  • A já za sebe můžu doporučit nemyslet na to...;) Vím že se to líp říká jak dělá ale my se snažili jako fakt moc 3 cykly,první 2 jsem se pozorovala strašně moc,nebylo píchnutí nebo zabolení kterého bych si nevšimla a stejně to nevyšlo...a ten třetí jsem vypustila a porařilo se :) Držím palce ať co nejdřív najdeš //

  • Emilkax13.9.2014 7:34

    Měla jsem úplně stejný problém, někdy to bylo i třeba 10 dní před MS. Mě jednou pomohl gynex, ale hned jak jsem ho přestala brát, tak se to vrátilo. Pak jsem jednou nešpinila, když mi doktor napsal clostibegyt a pak duphaston a já po tom otěhotněla. Pak z toho bylo zamklé a musela jsem na revizi a po té revizi už jsem pak měla pokoj. Jinak tohle špinění mě trápilo cca 3 roky :O=

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist