jak si někoho najít jen na sex a ne vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #136546 30.11.2013 17:47

Ahoj, před nějakým půl rokem jsem ještě měla sex teď už s bývalým přítelem.. A od té doby, co jsme se rozešli (dost mi ublížil..), tak jsem neměla žádný vztah ani známost přes noc a nic.. No a teď mě posledních pár týdnů napadá, že bych si docela ráda zasexovala, že už mi to chybí a brala bych i sex na jednu noc aspoň (samozřejmě s ochranou atd.), protože v okolí nějak nevidím nikoho, kdo by se mohl třeba stát mým panem přítelem.. Kde mám někoho takového najít? A jak mu mám říct, že chci sex a né vztah? :D :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na to bacha, byla jsem v podobný situaci po cca 4 měsících po rozchodu jsem se vyspala s jedním známým, kterýmu jsem se líbila, no a od tý doby vždycky když se spolu vidíme (cca každej víkend) skončíme v posteli :-D nejdřív jsem si byla jistá že do vztahu s ním nechci ted už o tom ale začínám uvažovat ale nevím co chce on, nikdy jsme se spolu pořádně nebavili :)

  • Jen si užij. Člověk si asi potřebuje zjistit, jaký to je mít vztah na jednu noc, aby si pak vážil krásnýho sexu s někym koho miluje. Spoustě kamarádkám se teď hroutí dlouholetý (podle mě i kvalitní) vztahy jenom proto, že mají pocit, že si "neužily", protože je to třeba jejich první vztah. Já jsem se po prvním dlouholetým vztahu (když přebolel smutek) taky rozhodla si sem tam užít na jednu noc, abych teda zjistila jaký to je. Po pár měsících mi došlo, že tohle opravdu neni nic pro mě a pak už mi to přišlo i vyloženně hnusný a řekla jsme si, že si radši počkám zase na někoho koho budu milovat. Trvalo to docela dlouho (asi rok), ale jsme teď strašně spokojená, se vztahem i sexem :-p. Je mi jen líto těch kamarádek, který kvůli tomu opouští vztahy, který stojí za to...Tak si to zkus a uvidíš, příležitostí je přece strašně moc ;-)

  • Já jsem byla nedávno po dlouhé době na diskotéce a tam jich bylo, kteří by šli jen na noc... V tom bych problém neviděla.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist