jak trávíte silvestra s miminkem?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35341 21.12.2013 21:17

jak trávíte silvestra s miminkem? přítel by chtěl slavit, takže mě přemlouvá jet na chalupu s kamarádama. máme to tam dost malý (dva pokoje) a bylo by nás i s malým sedm nebo osm. Malýmu jsou tři měsíce a já teda pořád nevím, ještě jsme takhle nikde nebyli, protože nemáme auto a autobusem jsme ho tahat nechtěli, takže by to bylo prvně. moc se mi do toho nechce, návštěvy mám ráda, ale jsem ráda, když zas odejdou a je klid. takhle být tři dny v malý chaloupce v tolika lidech, no nevím, jak to budem zvládat. syn je navíc docela uplakanej a nikdo z těch kamarádů ještě děti nemá, tak si i říkám, jestli si toho silvestra nepředstavujou trochu jinak než já. jeli byste?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taktez bych nikam nejela,ostatni to nepochopi a budou maleho jedine rusit a on je,muj nazor je,xe dospeli/rodice se musi prizpusobit mimcu,ne ono jim.

  • mám teda obavu, že by jsi toho Silvestra odskákala pěkně jen a pouze ty. manžel by se bavil s kamarádama a na tobě by zůstalo vše - péče o miminko, o jídlo ... navíc bezdětní si mnohdy neumí představit, jak to s miminkem funguje, nebo kolikrát i nefunguje :( dva pokoje pro 8 lidí fakt není nic moc. mimčo by je mohlo dost rušit.
    my měli loni malýho taky tak velkýho(teda spíš malýho) a byli sme raději v pohodě a klidu doma. i tak ho rušily petardy a rachejtle.

  • My už teda několikrát byli na víkend pryč, i s partou bezdětných kamarádů, ale vždy jsme měli vlastní pokoj. malá (4 měsíce) miluje společnost a v noci krásně spinká. Přes den byla s námi na výletech, v podvečer a na večeři jsme byli všichni v penzionu v restauraci (nekuřácké) a potom jsme ji uložili do pokoje kam nedosahoval žádný hluk, vzali si chůvičku dolů de restaurace a už jsme o ní nevěděli. V noci nikoho nerušila a všichni říkali, že tak hodné a společenské miminko ještě neviděli. ALE na Silvestra do malé chalupy a s uplakaným miminkem bych jet nechtěla. Bála bych se, že by miminko rušil hluk, trápilo by se a otrávený by byli všichni. My budem na Silvestra u rodičů.

  • Ahoj, jelikož já nemám ráda řízenou zábavu ( teď je silvestr tak honem všichny bavit se, pít atd.) tak já sama za sebe bych nejela. :-o Když na to přijde, klidně si můžete udělat "silvestra" všichni dokromady třeba v květnu ;-) Malej ti povyroste a všichni si to užijete víc :-)

  • Ahoj, my sme měli loni taky tříměsíčního kluka a byli sme na Silvestra u známejch. Mají dvě dcery 20 a 16. Ta mladší byla u kamarádky a starší je bohužel na vozejku, tak byla s náma. '(Takže s dětma 6 lidí) Spali sme v pokojíku té mladší, co nebyla doma. Nic divokýho, o půl noci přípitek a v jednu všichni do hajan. Spíš letos, kdy synek už běhá, budeme asi doma nebo u rodičů. S manželem jsme to ještě neřešili.

  • Ja bych nejela ani s nasim malym a to mu bude uz 8 mesicu. Ma dost neklidny spani a obavam se, ze bych byla vystresovana, abych mu davala dostatecnou peci a zaroven se bavila s ostatnimi. A akorat bych to na nej prenasela. Tolik lidi ve dvou mistnostech bych neridkovala ani nahodou..

  • Ještě kdybyste jeli třeba až na večer a dopoledne hned domů, tak budiž. To se asi přežít dá. Ale já bych s takhle malým drobkem nejela, protože by to bylo trápení nás obou. Mně by nevadilo poslat samotnýho manžela a sama bych klidně zůstala doma s miminkem. Co je na tom, že je Silvestr, však on za rok bude zase.

  • popovídej si o tom s chlapem. Já bych mu řekla, že mám z toho strach a že si nemyslím, že je to dobrý nápad a hotovo... Jde tu přece o hodně malé miminko...8-o

  • petulinkaa1322.12.2013 14:01

    urcite bych nejela,tahani se autobusem,tolik lidi ve dvou mistnostech kort kdyz mas malyho uplakanejsiho,to bys to odskakala pekne ty,pro tebe zadny slaveni ale nervy a hlavne s bezdetnymi to je kort,neumi si hodne veci predstavit,me staci kdyz mi prijdou nektere kamaradky (teda uz nezvu) protoz nevi kdy odejit a nevi to ze musim malou koupat atd. a mame urcity rezim a sedi a mysli si ze to furt stejny jako kdyz jsem byla sama a sedely jsme do pulnoci >:-[

  • duramura22.12.2013 14:16

    jela bych jen pokud tam budete mit veskere zazemi a svuj pokoj. a take uz nakou tu HEXU za sebou.
    my jeli s 3m dcerou na hory do rakouska (barak s apartmany), ale ackoli se tam hodne parilo, my se mely kam uchylit a nic nam nechybelo. ted jedem i s dalsim 4,5m ditkem na sumavu, ale zase - do hotelu - se vsim "komfortem", vlastnim pokojem, na 4 dny. beru to jako dovolenou a uz se moc tesim. takze pokud bude dostatecne zazemi, tak proc ne, jinak male mimco toho moc nepotrebuje, nam nakonec nekdy i spalo v kocarku hned za dvermi mistnosti, kde se hoooodne parilo a byl tam ramus a mala spokojene chrnela :-) vyhoda malejch mimin, kdyz spi tak spi a nemusi kolem nich chodit po spickach ;-) (spon my si je tak vychovavame...u vetsich to ale uz tak neplati)

  • ja bych nejela. Male jsou taky 3 mesice a budeme doma. Ani nevim, jestli ja vydrzim do pulnoci, mala me dost vycerpava, jsem dost unavena a obe potrebujeme na spani klid, coz si s tolika dalsimi lidmi nedokazu predstavit. Jinak my jsme s malou doposud byli nekolikrat pryc z domu na cely den a obe jsme toho mely dost, hlavne ja jsem byla rada, ze jsme zase doma, kde mame vsechno tak, jak potrebujeme. :-) Taky bych radsi poslala svyho chlapa, at jede sam, to by mi nevadilo

  • to by sis neužila.lepší poslat chlapa samotnýho a zůstat sama v zázemí domova,s miminem nikdy nevíš co jak bude. nás minulej víkend překvapila roční dcera-spí nádherně ale byli jsme u sestry na víkend a ona v tom cizím prostředí odmítla spát (šílenej řev asi hodinu než usnula a pak pokaždý když se v noci vzbudila takže několikrát za noc.přitom doma nevím že se v noci budí) a to tam nebyla poprvý.
    loni jsme si udělali silvestra u nás na zahradě-akcičku s kamarádama,dcerce byly dva měsíce a pohoda ale pořád jsem měla zázemí vlastního baráku a mohla jsem kdykoliv ji jít dát spát,v klidu nakojit ap.

  • Rozhodně ne...kamarádka mně taky přemlouvala at jedeme na chatu s kamarady(nikdo z nich nemá samozřejmě děti). Má odpověd byla ihned NE(a to má malý už rok) Lidi, kteří nemají děti si to neuvědomí, že musí mluvit potichu a celkově se pohybovat v tichosti(bouchající dveře atd.)Byl by to pro tebe, ale hlavně pro dítě jeden velký STRES. Určitě ti to nedoporučuji. Jak už se tu píše, pokud by jste měli svůj vlastní pokoj atd. tak proč ne, ale i tak je to riziko jet s lidmi bez dětí.:-(:-(

  • Ono záleží na miminku jake je. Pokud je dost "uplakanej" tak bych nejela. Kdyz mel maly 3mes, tak jsme jeli na silvestra na oslavu 50tky, bylo to spojeno i se silvestrem. Hrála tam hudba a maly spokojene spinkal. Ale mala ma ted 3mes a je uplne opak a s ni bych takhle jit nemohla. Takze budem doma. A mladi dezdetni nemaji vube cpredstavu co to obnasi a oni nebudou potichu (obzvlast posilneni alkoholem) protoze ty chces uspat sve dite. Manzelovi bych toto rekla a mel by byt s váma doma.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist