je celozrné a tmavé pečivo vhodné?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #199171 21.1.2015 12:00

Ahoj všem,
obracím se na vás z otázkou ohledně jídelníčku. :) Přestala jsem jíst přílohy a pečivo,protože jsem tu četla na nějaké otázce, že to je špatný. Ale... moje otázka je... co celozrný pečivo a tmavý? :) Pořád tak zlý?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na rozjezd úbytku váhy, když vyřadíš pečivo a přílohy, to určitě zabere, ale dlouhodobě to také není v pořádku! Celozrné a dopoledne je třeba časem určitě zařadit a přílohy jako kuskus, celozrné těstoviny i ostatní taky občas přidej. nejdůležitější je se tomuhle vyhnout hlavně na večer.

  • Jen si dej pozor, ne všechno tmavé pečivo je celozrnné a tedy zdravé. Výrobci si často pomáhají a obarvují pečivo třeba karamelem. Třeba ty tmavé multicereální kaiserky právě patří mezi to obarvené.

  • ja nejim ani tmavé, protože je vetšinou barvené. A celozrnné si vybírám, aby v něm byly opravdu zrna, ne jen mouka. Ale radši jím jako přilohu kukuričné chlebíčky :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 456 otázek, kterým se dostalo 272 322 odpovědí a 410 232 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist