může za to postinor?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #97214 19.6.2013 18:00

Ahoj potřebuji váš názor a zkušenosti. Prosím o vynechání rad jak se chránit - já to všechno vím, ale s Postinorem zkušenost nemám. Bohužel jsem ho musela použít, jít se ztrapnit do lékárny. Ale více než 9-ti měsíční celibát a udělal své a manžel se zapomněl:-/ Bylo to poprvé po 6-ti nedělí, jsem 8. týden po porodu (císařem už podruhé a proto další mimi nepřichází v úvahu), kojím, do konce 6tined. jsem špinila. pak to přešlo. Tak jsme na "to" hupli. Pak jsem si vzala ten Postinor, snesla jsem ho dobře, nic mi nebylo. Dnes je to 4. den a lehce krvácím - jen jako po utření na wc, myslíte že to mohl vyvolat postinor? Že vyvolal menstruaci nebo jiné krvácení? Nebo už by to mohla být menstruace jako taková? U prvního dítěte jsem ji dostala po 3 měsících a to jsem nekojila.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Postinor je hormonální bomba, takže si myslím, že to krvácení s tím bude souviset. Ale těžko říct, jestli už je to menses. Každopádně bych měla asi strach ho užít při kojení. Konzultovala jsi to s doktorem? Co ti na to řekl?

  • Ano, Postinor může vyvolat krvácení i uprostřed cyklu - je to myslím i napsané v příbalovém letáku. A zvlastní zkušenosti - ano stalo se mi to. Také jsem ho snášela velmi dobře, nebylo mi špatně, žádné vedlejší účinky... jen jsem uprostřed cyklu trochu zakrvácela asi tři-čtyři dny (jako ty), a pak se ale dostavila i normální menstruace - tudíž jsem krvácela dvakrát zasebou. Hned další cyklus ale už byl v pořádku... uvidíš jak to bude u tebe, někomu to prý rozhodí cyklus i na delší dobu, někomu vůbec. Jak bylo řečeno, je to hormonální bomba - na druhou stranu v případě nehody je to záchrana.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 151 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist