neustále mám výtok bílé barvy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #148845 11.10.2014 20:09

Ahoj. Chtěla bych se zeptat na poměrně osobní otázku...Chci se zeptat, jestli za celý den máte suchou a čistou pochvu a žádný výtok, nebo nějaký prostě každá má... Můj problém totiž je, že já mám neustále bílý výtok...u gynekologa sem byla, kultivace v pořádku, výtok je uplne normální a fyziologický a má ho prý každá žena. Opravdu tomu tak je, že ho má každá žena? Zdá se mi divné, aby celý den ze mě neustále něco vytékalo...i když nemám žádné jiné potíže. Je to dost nepříjemné :( Zkoušela jsem i laktobacily, výplachy, kremy, globule všechno mozne a porad je stejny ...Máte s tím někdo vlastní zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám výtok pořád a je to naprosto přirozený. Podle děložního hlenu i řada žen rozeznává, ve které části cyklu se nachází. Já mám výtoky poměrně dost, takže se bez intimky neobejdu, ale je to opravdu normální :-)

  • výtok je naprosto přirozený, produkuje ho děložní čípek a slouží k tomu aby pomohl spermiím dostat se k vajíčku. Po menstruaci bývá gumovitý, postupně zkrémovatí a kolem ovulace (asi v půlce cyklu) je podobný vaječnému bílku, který je pro spermie nejlepší. Až jednou budeš chtít mít děti tak budeš za hlen ráda, bez něj bys otěhotněla dost obtížně ;-) Jen mě docela vadí že se o tom neučí v sexuální výchově, vím že u nás o tom nepadlo ani slovo a já si taky dlouho lámala hlavu s tím jestli je to v pořádku ;-)

  • eva11112.10.2014 8:19

    Já mám tento přirozený a neškodný výtok také skoro pořád ,někdy je to teda dost otravné>:-[ intimku musím nosit téměř každý den:-( ,ale už jsem si na to skoro zvykla, ono mi nakonec stejně nic jiného nezbylo:-( ,některá žena má výtoku víc a druhá zase mín nebo skoro žádný :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist