občas mám hrudkovitý výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #239080 21.12.2014 12:08

Ahojky,holky mám takový problém poslední dobou mám strašný výtok není to jak to bývalo dřív barvu má v podstatě stejnou, ale struktura občas narazim na takové jakoby hrudky bojím se co by to mohlo znamenat tak jsem se teď asi tak ob den se myju Lactacidem ale moc mi to nepomáhá někde jsem četla že se v době výtoku nemají používat slipové vložky že prý vzniká teplé vlhko a tvoři se timpadem bakterie, tak je teď nepouzivam nevím co by to mohlo být je mi teprve 13.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud jsou tam hrudky, tak by to mohly být kvasinky :(
    jsou na ně i volně prodejné léky, ale toto už je na konzultaci alespon s maminkou a nákup potřebných léků společně. rozhodně bych to enzanedbávala.
    laktacyd je fajn,ale lépe denně, pokud se umýváš. mýdlo (klasické) na imtimní partie nepatří.
    a o těch slipovkách jsi četla správně ;-)
    nos bavlněné prádlo, ne uplé kalhoty (at to může lépe dýchat, rifle obvzláště uplé moc vhodné nejsou), omez sladké (vím, budou vánoce, ale bohuežl, kvasinky je milují),a do máchání prádla ideálně 2 lžíce octa místo aviváže a pokud možno, tak spodní prádlo i přežehlit. dobrý jsou i probiotika - jak na užívání pusou (např. Biopron), tak i do pochvy (ale to nevím, jak moc by jsi byla schopná zavádět - např. Gynocaps) a ty léky k tomu -Canesten apod. maminka určitě poradí a nakoupí vhodné léky :-)
    at se toho brzy zbavíš, případně kočit i k lékaři (ale nevím, jestli bude mít takto před vánoci ještě volno).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 156 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist