opakované záněty,vytoky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40477 15.2.2011 19:45

Ahoj holky dobrala jsem čipky na zánět,ale objevil se u mě zase hnědý výtok s trochou krve i. Nevím zda je to po prochlazení,sexu nebo opravdu nevím. Dost na ty záněty trpím,výtoky,ale nikdy mi ve vysledkách doktorka nic nenašla. Pomužou mi na tyhle problémy nějaké čaje na ženské problémy,ted jednou týdně zavádím i nějakou mast.. teprve začínám. Prosím o radu,je mi to nepříjemne..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone15.2.2011 22:09

    Ahoj, za sebe doporučuji FemiVaxinum Neo. Já trpěla na záněty pravidelně a nic mi nepomáhalo. Tohle je sice trošičku dražší, ale od té doby (už je to rok a půl) záněty ani mykózami netrpím. A stačilo mi si koupit jen jedno balení. Jinak doporučuji třeba jednou za rok si ho preventivně koupit a mělo by ti to pomoct. Můžeš si ho koupit rovnou a začít ho používat spolu s léčbou od doktora a pak v tom užívání FemiVaxinu pokračovat do konce balení.
    Pak taky rozhodně pomůže kvalitní spodní prádlo - tanga už vůbec nenosím, jen třeba na chvíli večer kvůli příteli, ale rozhodně ne na celý den. Dál kalhotky peru v ruce a v rozkroku je pořádně opláchnu. V létě nosím skoro pořád jen šaty a sukně, nepřeháním to se sladkým a nepoužívám parfémované slipovky a toaletní papír. Od té doby už tím vůbec netrpím. Tak hodně štěstí a snad ti to taky pomůže :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 131 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist