pekárna chleba
Děvčata, potřebuji se zeptat, když chci udělat chleba v pekárně http://www.zbozi.cz/vyrobek/moulinex-ow502030/ (pro ty, kdo ju máte), kdy mám vytáhnout metle, abych je neměla v chlebu po upečení? Vždycky jsem to pekla s metlama a pak jsem tam měla díry. Ale chci dělat chleba na grilování a nechci tam mít takové díry. Děkuji za odpověď.
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
12.6.2013 11:00
tak já vytahuju po posledním míchání - obvykle je to někdy v době 55min pečení + doba kynutí cca 30min - tj na displeji 1:25. v návodu je určitě tabulka. rozhodně je lepší před posledním kynutím, protože se chleba poničí tím vytahováním. a jak píše Barbidura - mokrýma rukama apak pěkně vyhladím do tvaru.