pocit na zvracení bolesti břicha, přesto TT negativní a objevilo se krvácení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #115356 2.7.2014 12:07

Ahoj.
Jdu si k vám pro radu. Tady vám popíšu situaci a ráda bych znala jakýkoli názor:
Už jsem tu psala, že jsem vysadila HA. Potom následovaly dva cykly, jeden 28 dní, jeden 25 dní (ovulka 17. a 18 DC), teď měl být další, čekala jsem, měřila BT, zjistila jsem, že se mi ovu posunula z předpokládaného 18.dne na den 24. Počítala jsem tedy s posunutím menstruace. Bylo mi ale zvláštně, úplně jinak než vždy před menstruací. Asi dva dny před očekávanou MS (měla přijít asi v sobotu či v neděli (28.6,29.6.) jsem začala mít bolesti břicha, nijak velké, ale takový podivný pocit. Bazální teplota neklesala, jen 6DPO tam byl jednodenní pokles a k němu špinění. Začala jsem přemýšlet nad tím, zda nemohu být těhotná. Ráno a večer je mi špatně, bolí mě břicho, chce se mi zvracet a jsem hrozně nafouknutá. Čekala jsem, dnes jsem si udělala test – byl negativní. Co se mi ale nelíbí, je to, že již včera jsem špinila a dnes se k tomu přidalo krvácení, ale nic „nejde ven“, trochu je na toaletním papíře, nebo kolem čípku. Nevím, zda jde o menstruaci, či jestli může jít o něco jiného. Zítra plánuji cestu na gynekologii, dnes tam doktor není.
Děkuji za každý názor, radu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Takže jsi dnes 12 DPO? Je možné, že ještě nemáš tak vysokou hladinu hcg a proto to test neodhalil. K doktorovi určitě zajdi, možná tě pošle na krev nebo si o to řekni sama. Já měla taky slabé krvácení, ale i pozitivní test a těhotná jsem a hcg mi stoupá. Tak držím palečky ;-)

  • na ten test mohlo být ještě brzy - teprve 12DPO, jestli dobře počítám. záleží tedy i na značce a citlivosti testu, zda něco ukáže. já měla v tu dobu ducha slabého a až po limitu a to sem věděla, kdy ovu byla.
    to krvácení může být třeba z překrveného čípku, na čípek si nesahej a uvidíš, zda se to rozjede do ms nebo to přestane.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist