problém s kluky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #105051 1.5.2014 22:29

Je mi 16 a pořád jsem nezadaná .... nemám nikoho koho bych mohla mít ráda více než jako kamaráda. Ostatní holky kolem mě měly už spousty kluků a vždycky když se ptají kolik už jsem jich měla já , je mi hrozně trapné říct ,že jenom jednoho a to ještě jenom přes facebook a že to dopadlo tak ,že teď už se ani nepozdravíme a to jsme spolu chodili 5 let do třídy. Říkám si co je špatně,zase tak hrozně nevypadám,chytrá jsem docela taky ... prostě nevím co je špatně . Když už jsem měla příležitost být s klukem,bála jsem se jak se to bude celé vyvíjet ,protože jsme se znali třeba jenom 3 hodiny a proto jsem mu zbaběle napsala,že se prostě nechci vázat,že toho mám ve škole moc... Přitom tak strašně toužím mít někoho,kým on chtěl být mě .... ale já jsem se bála,byl o 3 roky starší,známí o něm nemluvili moc přesvědčivě,brácha ho znal a mně se ani moc nelíbil.... asi jsem moc vybíravá nebo nevím. Moc bych chtěla poprosit o radu jak na to :) Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Očividně nejsi na vztah zralá. Každý k tomu dospěje jindy. Vůbec se nemusíš cítit trapně. Nemusíš dělat něco jen proto, že to dělají ostatní. Až dojde čas na tebe, tak budeš taky randit ;-)

  • millin2.5.2014 13:56

    Za to, žes odmítla kluka, co se ti nelíbí, ti dávám deset bodů :-) Co bys z toho měla? Že bys mohla říct kámoškám, žes už měla dva kluky? Je to důkaz, že nejsi k mání na lusknutí prstů. Jen buď vybíravá dál!

  • Do ničeho se nenuť!! V tvém věku jsem na tom byla uplně stejně :-) Nemusí přeci každá holka mít na každym prstě 10 kluků. O tom to neni. Dej si na čas než najdeš kluka s kterým ti bude dobře. A hlavně vztah v tvém věku nemá být o sexu. Z mého pohledu je na sex i příliš brzy, ale to je hodně individuální. Nicméně okolí neřeš a nedělej něco čeho se bojíš jen kvuli tlaku okolí. :-)

  • Nelam si s tím hlavu. Byla jsem na tom v tvém věku stejně, ale kupodivu mi to nějak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že nejsem moc hezká a tak jsem si říkala, co by ze na mně viděli. Na střední jsem se zakoukala do jedno kluka. Byli jsme si blízcí, ale on se pak zakoukal do jiné. A já si říkala, vždyť ta Evička je hezčí než já. O pár měsíců později se o mne zajímali dva kluci, vzájemně si dělali naschvály a já pak s jedním začala chodit a s druhým se kamarádila. Neboj ono to přijde. Já jsem ráda, že všichni clapi se ktetyma jsem byla se mnou chodili kvůli mé povaze a ne vzhledu. Ve svých 36 letech jsrm měla jen 4 vztahy a necítím se ochuzená.

  • To, že jiné holky mají X kluků, není žádná norma, každá to máme jinak. Některé začnou dřív, "než by měly", jiné jdou do toho později... Taky jsem v 16 nikoho takového najít nemohla a nelituji, že jsem si počkala a že jsem i pak kluky moc nestřídala... Ona je tu ta mediální masáž, že by lidé měli vystřídat kdo ví kolik partnerů, ale je to podle mě pitomost. Když budeš s někým chodit jen tak, začneš je rychle střídat, ano, zkušenosti budeš mít, ale ne o všechny budeš stát, to mi věř, to si raději vážně počkej na toho, kdo ti bude stát za to :-) Horší by bylo, kdyby tento stav u tebe přetrvával ještě po třicítce (jak se některým stává), v takovém případě je třeba chápat, že úplný ideál žádný mužský nikdy nebude, ale že vedle některého si ten život budeme umět aspoň představit :-) Ale ty jsi ještě mladá, času máš dost, rozvíjej se v tom, co tě zajímá, a třeba se i rozhlížej po nějakém, ale do ničeho se nehrň, není to třeba :-)

  • Upřímně řečeno bych nechtěl holku, která již v 16 letech měla X kluků :-D Nejsem si jistý ani tím, že by žena chtěla chlapa, který před ní měl tucet jiných.

  • Ahoj, mě je 15 a jsem na tom stejně ;) Kluků jsem taky moc neměla a je mi trapné o tom mluvit a prakticky nesnáším, když mi nějaká kámoška popisuje, co dělá se svým klukem. Takže se kvůli tomuto netrap. On se někdo objeví a jestli si myslíš, že o tebe nikdo nemá zájem, tak to být pravda nemusí. Já jsem si taky myslela, že o mě nemá zájem nikdo a pak jsem jela na tábor a najednou jsem slýchala ,že všichni moji 4 kámoši tvrdí, že jsem hezká. Prostě někdy kluci nemají odvahu tak jako my ji většinou nemáme. A jestli si o tom pořád přesvědčená, jdi taky někam mezi lidi a poznej nové. Taky bych doporučila, aby ses nedržela houfu kamarádek jak ocásek, protože málo, kdo má tak velkou odvahu, aby za tebou šel mezi tvoje kamarádky.
    Jinak hodně jsem četla, že za to může i chování, například ,že jde moc vidět snaha nebo tak. A mimochodem , o tom klukovi, nepouštěj se do ničeho, co nechceš. Tvůj kluk by měl být někdo, do koho budeš zamilovaná ,ne nějaký trouba, který ti přijde jako jediná možnost. Jestli kluka tolik chceš, zkus to vydržet ,ono se to zlepší. Jen nechoď s někým jen proto, aby si mohla říkat, žes měla kluka. Ono to za to nestojí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist