sebeuspokojování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #111971 20.5.2013 17:31

ahoj, je mi 15 let a jako asi skoro každá žena (dívka) se sebeuspokojuji (tedy, spíš se o to snažím), protože je mi to někdy až nepříjemné..nevím, co dělám špatně, ale skoro vždycky se mi to nelíbí. Taky, když jsem byla mladší, chtěla jsem to vyzkoušet..jako asi každá druhá malá holka v dnešní době, a zavedla jsem si tam kde co...je tedy možné, že jsem si poškodila panenskou a už nemusím být panna?...a co tedy dělám špatně?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak nemasturbuj, když se ti to nelíbí! To, že to dělají ostatní, ještě neznamená, že to musíš dělat také!
    Ano, je možné, že jsi si protrhla panenskou blánu autoerotikou.... S určitostí to zjistíš až při prvním pohlavním styku nebo u lékaře. Ale to snad není důležité, ne?

  • Myslím si, že zatím jen nevíš, jak na to :) až přijdeš na to, co ti dělá dobře, bude se ti to líbit :) nedělej si z toho hlavu, ono ti nic neuteče ;-)

  • já masturbuju jen přes poštěváček, ze začátku mi ten pocit také nebyl moc příjemný, ale přehupovalo se to v příjemné, až bolestivé jen pokud jsem to dělala příliš často, ale tělo si tréninkem zvyká, takže člověk může čím dál víc a častěji... Až teď jako krapet starší, po porodu a tak, jsem začala využívat třeba venušiných kuliček zavedených do pochvy při sebeuspokojování přes poštěváček, abych se necítila uvnitř prázdná, i když i ta prázdnota-jak se stahujou poševní svaly a nemají kolem čeho, je svým způsobem vzrušující, takže to střídám, ale uspokojení dosáhnu jen při dráždění poštěváčku a myslím, že to tak má většina žen. Každopádně u Tebe k poškození panenské blány mohlo dojít, ale nemuselo..Se zkus mrknout zrcátkem, panenská blána je hned u poševního vchodu-navrchu-je to taková necitlivá tkáň, která nebolí ani při štípnutí..Pokud je neporušená, bude taková celistvá, nebo může být natrhnutá, případně cípatě "rozervaná" těžko se to popisuje, ale já také přesně nevěděla, kde je, to jsem zjistila, až když jsem o ni přišla, ted´ už tam mám jen zbytky, takže je mi to jasné..:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist