sex jen tak

Otázku položila: Anonymní uživatelka #100585 10.11.2013 22:01

Ahoj holky,
zajímal by mě váš názor na sex bez vztahu, na jednu noc ale i dlouhodobě. Já jsem teď sama a tak jsem o tom přemýšlela. Částečně jsem pro a částečně ne.
Co vy na to?
Díky moc

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já na tom nic špatného nevidím. Jen teda to musí asi obě strany vidět stejně aby jste se vyhnuli zklamání. Jinak to ale může být moc fajn.

  • Tak pokud o něčem takovém uvažuješ, tak hlavně mysli na rizika. Nikdy nevíš, kolik takových holek měl ten kluk před tebou, takže se hlavně chraň.
    No a jinak, já osobně bych nedokázala mít něco s někým, ke komu nic necítím. Jen tak cizí chlapi na ulici mě nevzrušují a ani bych si to nedokázala užít, ale každý jsme jiný, no :-p

  • ¨Ja jsem teda nechtela na jednu noc,ale spis na zapomenuti po 5ti letem vztahu kde jsem byla stale podvadena a nakonec jsme spolu 8 let a mame ve deti. On chtel jen zpestreni a ani jeden z nas neplanoval nic. Pokud jsi sama a nikomu neublizujes, tak proc ne,jen se chran coz ti asi nikdo nemusi radit.

  • Dříve jsem to odsuzovala, ale pak jsem takhle skončila taky. Čtyři roky bez partnera/sexu s člověkem udělají své a bylo to prostě silnější než já. No, teď už to bude rok, co si s "kamarádem" občas užijeme... známe se už dlouho, věříme si. Máme se vzájemně na hraní :-D Já zapomínám na stres ve škole, on se uvolní po práci. Je to super, jen je občas těžší udržet to na uzdě, abych se do něj nezamilovala, ale zatím to funguje. Uvidíme, jak to bude fungovat dál.

  • Tak já jsem do něčeho takového šla po skončení 7letého vztahu ... půl roku nám to "pouze na sex" vydrželo, ale pak jsme se ejhle zamilovali ... teď jsme manželé a čekáme miminko :-)

  • I já jsem dřív něco podobného odsuzovala, ale po skončení vážného dlouholetého vztahu, kdy mi milovaný člověk zlomil srdce....jsem si řekla "a proč se jen nepobavit". Nebylo to s někým, koho bych neznala, známe se celý život a vždycky jsme pro sebe měli slabost :), ale šli jsme do toho oba jen s tím, že si prostě zpříjemníme večer a nic víc - bylo to super. :) Důležité je, abyste to oba brali stejně. ;) A hlavně se chránit. :)

  • Po zkušenosti vím, že to není můj šálek kávy... Měla jsem sex na jednu noc i dlouhodobější sex bez lásky. Sex na jednu noc mě psychicky docela zdrbal, připadala jsem si hrozně - neuspokojeně (přitom orgasmus jsem měla), prostě jsem si připadala jako děvka. Ale když jsem byla už rok bez sexu, tak jsem to zkusila - nic pro mě. Pak jsem měla přítele, rozešli jsme se a zase jsem byla cca rok bez sexu... Našla jsem kluka, který nabízel možnost jet na 14 dnů na dovolenou do chorvatska na jachtu s jeho přáteli. Párkrát jsme se sešli s tím, že jsem mu řekla, že ale vážný vztah nehledám - spali jsme spolu, a pak jeli na tu dovolenou. Dovolená byla perfektní! až na jednu maličkost, že se tam opil a já to nesnáším... Takže po dovolený to skončilo, sešli jsme se, udělali vyúčtování, doplatila jsem mu, co jsem byla dlužná (prvně totiž to chtěl z větší části financovat, ale abych si nepřipadala jako že jsem jela na dovolenou za sex, tak jsem to chtěla půl na půl). Od té doby jsme se neviděli. Já na sex bez lásky nejsem, vyzkoušela jsem si to, tak aspon ted v manželství nebudu mít žádný chutě na nevěru ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist