spineni po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #131572 2.1.2014 10:07

Ahoj vsichni. Potrebovala bych poradit s manzelem se snazime o miminko. Bohuzel se nam nedari. Potrebovas bych poradit mela sem tento mesic 4 dny spozdeni s tim ze 2 den spozdeni jsem po utreni na wc mela na papiru slaboulinky hnedo cerveny vytok. Pak 2 dny nic a pak jsem to dost ala.Krvacela jsem 2dny silneji 3 den slabe. Po nasledujicich dvou dnech bez jakeho koli krvaceni jsme meli s manzelem sex a po nem kdyz jsem sla na wc jsem mela na papiru zase nahnedli spis cerveny vytok a bolelo me v podbrisku i jeden den potom me bolelo v podbrisku ale uz sem nespinila. Nevite co by to mohlo znamenat ? Diky vsem za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To netuším, ale po vysazení antikoncepce jsem to také mívala po sexu-né pokaždé, dr. na to nic neříkala. Vždy šlo jen o malinké zašpinění, ani né na vložku nebo slipovku. A když jsem otěhotněla, tak jsem po sexu myslela, že jsem to opravdu dostala a to jsem měla dokonce 1 den tampon si pamatuju a pak zase nic a nakonec nevim jestli šlo o uhnizďování spojené se sexem,ale byla jsem těhotná. A v těhu jsme si museli dávat hodně pozor, protože jsem také špinila a brala na to ascorutin.

  • zkus si udělat těhotenský test, jestli nejsi náhodou těhotná, pokud ne, počkala bych, jestli se bude další měsíc opakovat a pak bych asi zašla na radu na gyndu.

  • Asi bych taky zkusila test, stejne ti to jinak bude furt vrtat hlavou. Menstuace muze byt i u těhotenství. Mě ms ted nepřišla, v době kdy měla být jsem po sexu taky trosinku zašpinila. Po 7 dnech po vynechání jsem testovala a byly dvě čárky!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist