špinění po sexu v prvním trimestru

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32079 12.6.2011 21:15

Ahoj holky, mám dotaz (opět :-)) JSem na začátku 6. týdne, dneska jsme měli s manželem sex (žádná divočina) a poté se mi objevil slabý nahnědlý výtok. Jsem z toho nervózní. Je to normální nebo se mám bát? K doktorce jdu až ve čtvrtek (ještě nemám nic potvrzené). Omlouvám se možná za neusátlé "hloupé" dotazy, ale vše je pro mě nové. Navíc je mi divné, že nemám ani žádné projevy těhotenství - nevolnosti nebo tak - bylo mi divně jen první dva dny očekávané menstruace ale pak už nic. Dělala jsem si asi 5 testů ale teĎ už jsem si to zakázala páč bych asi zblbla, ale mám strach jeslti je všechno OK. POradíte mi? Díky moc.

Tak jsem zpátky od doktorky, potvrdila mi, že tam opravdu malá tečka je :-) Je to prý hodně na začátku, dostala jsem ascorutin, urogestan, zákaz styku do odvolání a kontrola za týden. Tak snad to bude dobrý.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Uklidni se, vše bude dobré. Ta krev nesmí být jasně rudá. Do čtvrtka si dejte s manželem pauzu a Dr. vše řekni a možná by nebylo od věci mu zavolat, že jsi zašpinila a jít tam zítra, ale vše bude OK. Já i švagrová jsme v prvních týdnech těhotenství krvácely a máme krásné zdravé děti. Tak tfuj tfuj tfuj :-)))

  • Ahojky, každé špinění v těhotenství je určitě lépe řešit i když se častokrát jedná o běžnou věc. Já jsem špinila u dvou těhotenství hnědou krví a jedno dopadlo smutně. Tím chci ale říct, že stejné příznaky mohou značit různé věci. Neboj, určitě to nic nebude, po sexu se to stává běžně, ale nenechávej to až na čtvrtek i pro svůj klid. Já jsem pak raději běhala k doktorovi s každým píchnutím, vždycky to byla prkotina, ale měla jsem strach, lékaři se na mě nikdy nezlobili a já alespoň byla vpohodě, že je mimčo taky vpohodě. Tak ať se ti daří a opatruj se :-)

  • Ahoj,zavolej si pro klid doktorce.Jinak taky pak špiním a sex mám zakázaný :-( na začátku je to citlivý a chce to opatrnost.

  • Ahoj, ja jsem spinila cca od 6tt az do 10tt a bylo to kvuli hematomu. V tvem pripade to nemusi byt stejny duvod, obcas se v 1. trimestru stava, ze zeny spini i po styku, takze pokud to opravdu neni cervena krev a bylo to jen jednorazove, tak pockej az na kontrolu u sveho lekare. Jinak gratuluju k tehotenstvi :)

  • Tak fajn :-) na začátku je to tečka a za chvili mimi,ono to utíká :-) Hlavně,že jsi sis zašla, k doktorce papapa:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist