strie na prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #160904 28.4.2014 13:05

Ahoj ženy :D Chci se jen zeptat....jestli jste některá z vás "vyfasovala" během těhotenství strie na prsou. Na břiše se dělají často, tam je ale já nemám....za to mi popraskala obě prsa....a nic moc hezkého to není....jsou docela hluboké a červené :( ....máte s nimi některá zkušenosti?....vím, že nemizí a že je to napořád, ale kdy aspoň vyblednou, aby nebyly tak patrné na první pohled? Díky moc za odpovědi ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • manželové dceři se udělaly a tgo ani nebyla těhotná :( navíc ji to i bolelo.
    dceři (13let) se začly dělat tedka také.
    asi pomůže promazávat a kvalitní podprsenka, která ty prsa podpoří, aby se netahaly a nenapínaly o to více.
    ale budu vděčná za každou radu, aby dcera měla pěkný prsa :-)

  • Já vždy mazala prsa břicho i stehna už v 6 týdnu těhotenství tím krémem Elastiq a nemam žádnou strii, prakticky jako bych nebyla těhotná :-) mazat, mazat a zase mazat. Moje mamka měla strie opravdu hodně a všude a tak jsem se bála, ale krémy na tohle opravdu zabírají. Teď už asi koupit jen speciální olejíček na strie, taky ho vyrábí tahle značka.......

  • Ahojky já teda měla prsa popraskaná dost kojila jsem plně do 3 měsíce a od začátku 5 ho už sem nekojila prsa se mi zpět zmenšili a to sem je též mazala i břicho a stejně ale k tvému dotazu mě teda strie na prsou zmizeli dřív než z břicha cca 6 měsíc ani ne po po porodu už nemám vůbec viditelné a pevná prsa teda opravdu nemám ale to mi je jedno :-) když se tak na ty svoje prsa podívám nemám ty strie viditené vůbec a na břiše též minimálně a to jsem těd 8 měsíců skoro 9 po porodu taky záleží jak dlouho budeš kojit eště se ti můžou zvětšit pač já před porodem měla cca B před těhu A a jak se nalili prvně a nalívali se začli růst tak sem skončila na 2D v objemu na košíčky no uvidíš po porodu a záleží jak dlouho budeš kojit :-) ale řekla bych že tak do půlroka i dří by nemuseli být skoro patrné vůbec :-) jinak já se mažu tělovým mléke s kokosu a celkem to asi zabralo :-)

  • Mně taky prsa popraskala, ale nejhorší je to, jak jsou pořád velká a roztažená, pak když se postupně přestává kojit a prsa se zase "srážejí" tak je to mnohem lepší, sice mám pocit, že jizvy nikdy nezmizí, ale rozhodně vyblednou. Nejhorší je pohled na nahá prsa v koupelně, kde svítí i sluníčko :-( prý to jde ale laserem opravit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist