těhotenství a zakouřené prostory

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43784 18.12.2012 13:54

Zdravím, mám prosbičku-jsem v 16.tt a sama jsem nekuřačka. Chtěla bych se zeptat zda miminku neuškodí když občas zajdu do kuřácké restaurace... Navíc je v lednu u nás ve vsi tradiční plesová zábava. Ráda bych šla, ale bude tam kouřit každý druhý a nevím jestli je to vhodné. Možná jsem příliš opatrná a naivní, ale nerada bych tomu malému ublížila... Moc děkuji za názory! :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad18.12.2012 14:03

    Já myslím, že ti to neublíží, tedy malému. A hlavně pokud je to jednorázová akce, nebála bych se toho. Ale pravidelně navštěvovat zakouřenou hospodu nebude to pravé. Raději jdi na procházku do přírody, to udělá dobře tobě i miminku. Pokud třeba jsi zvyklá na pavidelné posezení s kamarády nebo s rodinou, můžete se pokusit najít venkovní posezení, teda až bude teplo, nebo si sednou jinam.. Kavárna, cukrárna, nebo u tebe doma a dát si kávu, nebo něco....

  • Souhlasím, jednou za čas to nevadí a ani to miminku neuškodí. Můj přítel je kuřák, takže ho čuchám pořád když přijde z balkonu a malej je v pořádku :)

  • Pokud nejsi ty kuřačka a nebudeš chodit do takových prostor denně, tak by to uškodit nemělo.
    Ono je dnes problém najít restauraci kam zajít např.na oběd kde se nekouří, ikdyž je vymezený prostor ne všude máš úplně čistý vzduch když se tam jinak během celého dne kouří.
    Jinak ani v přírodě není zaručená úplná čistota vzduchu, když si vezmeš ty mlhy a smog.
    To bys musela být zavřená ve skleněné kouly.
    Vím když jsem ještě chodila do práce a byla inverze jak ty auta smrděli a taky jsem musela po tý ulici jít abych se dostala do zaměstnání tomu se prostě nevyhneš. Jen nevyhledávat zbytečně riziko.
    Naivní určitě nejsi, většina těhulek se bojí stejně jako ty, i já se bála ;-)

  • petulinkaa1318.12.2012 15:45

    Za cele tehot. jsem byla jednou v hospode,pred 14ti dny,jinak jsem nechodila na tyto mista a hlavne me po cca 2 hodkách v hospode zacli palit oci z koure a bolet hlava,takže stejnak nic pro me ( odnaučenýho kuraka :-D ) jednorazove to nevadi,ale pravidlem bych to nedelala.

  • eva11118.12.2012 16:25

    Moc vhodné to není ,ale když je to jen občas tak si myslím že se tak moc zase nestane:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist