učící kalhotky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #178837 2.8.2014 22:26

Dobrý večer maminky! Máte některá zkušenost s učícíma kalhotkama? Není to zbytečná investice? Po případě... kolikatery bych měla nakoupit? Klukovi budou dva roky a na nočníku vydrží sedět jen ráno. Bobeček nahlásí, když už je v plínce. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to zbytečné, naše malá na ně vůbec nereaguje. Lepší je navléci látkovou plenu, ve které pocítí mokro nebo dat jen slipy, když si je počúrá nebude se mu to líbit a spíš si sedne na nočník, aby měl sucho.

  • asi fajn věc abys neměla počůranej celej baráka ale stojí to dost peněz, učila jsem to děti bez nich. když si koupíš natahovací vlněný svrchní kalhotky a do toho dáš látkový plenky (který budeš měnit v případě nehody) tak z toho máš vpodstatě taky "tréninkový kalhotky" a levnější;-) já teda ale děcka učila na hrnec tak že jsem jim plínky sundala a dostaly spoďáry. dva týdny byl počuranej celej barák a pak už si říkaly sami, chce to ty dva týdny svatou trpělivost, pořád se ptát a pořád to zkoušet ale myslím že ve dvou letech už to zvládne:-) tak ať se daří

  • tak já pro malýho měla a musím říct, že zase takové "terno" to není.
    ImseVimse jsou zvenku látkové, takže je okamžitě mokré všechno, a navíc nic nepoberou.
    tréninkové svrchnáčky, cos e dobře rozepínají jsou sporné protože než to stáhneš-rozepneš tak už to tam je :( měli sme od Bambooliku s druky na bocích.
    nejlepší asi byly od BabyLucy (cena kolem 170Kč za ks) - ty jsou zvenku PUL, mají větší savé jádro než Imse. ale zase je to něco za něco - pokud se do nich dítě vyčurá, tak je musíš vyprat a než uschnou, tak to trvá (je to obdobný jako AIO se schovaným savým jádrem).
    malej je dostával "za odměnu", jako že je velkej kluk a nesmí si je počurat. jak si je počural, náesledovala normální látkovka.
    určitě lze naučit dítě bez nich na nočník. a slipy/boxerky jsou lepší motivací než toto ;-) dítko zjistí, že jak učurne, je v mokru a jde to snáze.

  • Ahojky tak za mě musím říct že já byla s tréninkovýma plínkama naprosto spokojená!! Malej ve dvou a půl letech odmítal chodit na nočník a nechtěl ani slipečky. Tak jsme místo klas. plínek koupili tyto a jelikož se jen stahovali a nenasazovali jak klas. plínky tak si brzy zvykl na natahování a postupně jsme přešli na slipečky :-) Kalhotky jsme měli z DM.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist