vzhled intimních partií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #98404 15.6.2013 13:21

Ahoj, mám takový problém. Je mi 15 a vždy, když se tam dole oholím tak druhý den tam mám takové malé červené pupínky, někdy víc někdy míň. Spím teda s kalhotkama, rpotože mám výtoky,ale přes noc to není tka zlé tka sem už aji vyzkoušela spát bez nich aráno tam těch pupínků tolik není. Třeba jka te ta pokožka taková ctilivá, tak je možný ,že je to z těch kalhotek ?? NEbo kvůli těm vytoků ?? ....Nejvíc mě štve to, že to nenvypad vůbec hezky....a až někdy něco bude s kluke,tak jako ...trapas :// .... Chtěla bych se vás zeptat, jelti to nějaká zvás nemá podobné...a jak tomu předejít ...:/ ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když jsem se pravidelně holila, taky jsem měla pupínky. Nevím, čím se holíš ty, ale myslím, že u mě za to mohlo podráždění kůže žiletkou a na to mi nepomáhalo nic... Ničím jiným jsem to nezkoušela, tak nevím, ale možná po použití nějakého krému na holení by to bylo lepší :) Jinak spát doporučuju bez kalhotek, kůže tak může lépe dýchat - pod peřinou a ještě v kalhotkách to není ideální ;)

  • U mě je nejlepší se holit jednou za týden, ať ta pokožka má čas se regenerovat. Protože když máš pupínky, za 2 dny oholíš, tak je budeš mít ještě víc.
    Výtoky to určitě není, a jak píše Kotule, určitě lepší je spát bez kalhotek.
    A já to většinou dělám tak, že když vím, že budu s přítelem, tak se oholím těsně, než přijede a do večera to vydrží.
    A co tak sleduju na sobě, tak čím déle se holím, tím je pupínků míň ;) tak vyčkej času a po pár měsících se třeba taky dočkáš ;)

  • jde taky o způsob, jakým se holíš. protože ne celá intimní oblast s emůže holit všemi směry. u podbřišku je nejlepší jen shora dolů (proti směru právě víc vznikají pupínky), a na stydkých pyscích můžeš oběma směry i do boku. co používáš na holení? zkusila jsi už třeba Lactacyd? pěkně to po něm klouže a zároven je to určené na mytí intimních oblastí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 151 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist