5tt spineni a bolesti prsou zmizeli

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25932 21.11.2012 7:33

Dobré ráno,
som v 5tt, 30.11. mám termín u doktora, predvcerom som zacala spinin, takze utrogestan a ascorutin.Vcera to bolo bez spineni, dnes rano to zacalo zas, ale je to len slabohnede spineni, ale odo dneska ma prestali boliet prsia, co ma vydesilo. Prsia ma bolia vzdy pred ms a v den ked prestanu boliet , dorazi ms. Vcera vecer som si robila este test s citlivostou ěř a bola tam len slaba carka, bola viditelna ,ziaden duch, ale bola slaba.
mam za sebou dost samovolnych potratov a zas sa nervujem a stresujem pretoze myslim len na to najhorise, doktor tam bude az zajtra, ten povedal pokial nekrvacam nic sa nedeje,vydesili ma len tie bolesti ze zmizli

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj a těhotenství jsi měla potvrzeno jak?Z krve a ult?když píšeš že jsi 5tt.Já jsem měla potvrzeno tt z krve a 1 ult.Začala jsem špinit 5tt+5 a šlo to pryč.Nechci tě strašit,možná se jedná pouze o pošpinování,které nic neznamená.Hlavně se snaž uklidnit a nemyslet na nic špatného.Já jsem se stresovala a také to tak dopadlo.Zkus si říct,co má být bude a nijak to nemužeš ovlivnit a už vubec né tím,že se budeš stresovat.Držím moc palce,at je vše v pořádku.Jak se těhu vyvíjí, posoudí pouze doktor.Udělá ult a budete vědět.Duležité je,že nekrvácíš.U mě se oběvilo zašpinění ráno a večer už byla krev tmavá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 141 odpovědí a 410 143 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist