Handpoke tetování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372877 11.6.2017 8:22

Ahoj. S kamarádkou chceme nějaké jednoduché malé tetování, ale ještě nám není 18. Proto jsme si našly metodu handpoke. Nechceme však tetování navždy, stačí nám klidně pár let, prostě ne dočasně... myslíte, že když budeme píchat tetovací inkoust jen do pokožky, tak ta časem odroste a už tam tetování nebude, nebo je to také nebezpečné a může to zůstat navždy? Protože co vím, tak tetování píchá své jehly až do škáry a ta se už znovu neobnovuje takže tetování zůstane navzdy. Takže myslíte, že když budeme píchat jen kousíčk pod povrch kůže, že zabarvená kůže časem odroste a už tam tetování nebude?:) děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tetuju par let, tak snad poradím.
    Takže za prvé - na tetovani jsou přímo barvy, není to jen nějaký inkoust, barva musí být certifikovaná a schválená.
    Za druhé - handpoke se tetuje jehlou jako do strojku, jen se připevní místo strojku do speciálního "dřívka". Ani metodou handpoke není tetovani dočasně!! Je napořád stejně jako tetování strojkem.
    Za třetí - by jsem být tebou žádný takovýhle hurá akce nedělala. I s handpokem musíš mít nějakou zkušenost. To nemluvím o hygieně. Tetovani musí probíhat v čistém prostředí! Ne někde v pokojicku na stole, nebo na lavičce v parku. Chová se to jako spálenina a špatnou hygienou do toho můžeš chytit dost lehce hnusnej infekt.

    Takže si holky počkejte do 18ti a jdete do dobryho studia. A jestli chcete jen na par dni, kupte si žvejky. 🙋🏻

  • Tetovani je jen kousicek v kuzi :-D vzdyt se tetuje cca 3-4mm hluboko a je to na vzdy .. takze bude spis zalezet na inkoustu ktery casem vybledne az zmizi ale neznam nikoho kdo by to mel a mel stim zkusenost

  • No, určitě bych si pod kůži nepíchala jen tak nějáký inkoust :O= Nikdy nevíš jaká ma to může být reakce. Vím, že kdysi dávno v partě kluků to udělal můj děda. Dnes mu je 67, tetování pořád má a dokonce teda pěkně zelené. Já teda tetování moc nefandím, ale když už nějáké chcete, tak si to nechte udělat od profesionála a s ověřenými barvami. ;-) Samozřejmě se souhlasem rodičů, pokud vám ještě nebylo 18.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist