Hlen

Otázku položila: Anonymní uživatelka #194456 8.3.2014 21:20

Ahoj, je mi 17 a už delší dobu trpím tím, že mám každý den na spodním prádle slizkou tekutinu (hlen). Kvůli toho musím každý den používat intimní vložku. Nesvědí to ani nepálí, jen mě to obtěžuje. Gynekolog mi už předepsal dva různé druhy čípků, ale nepomohlo to. Nevíte jestli se toho dá zbavit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedá se toho zbavit...je to přirozené zvlhčení vagíny, která má usnadnit případný pohlavní styk a "pomoci" spermiím dostat se tam kam mají (určitě jsi vysledovala, že v určité části cyklu je toho hlenu více - říká se tomu plodný hlen). Myslím, že se to trochu zmírní po přechodu, ale na to máš ještě hooodně času ;-), tak se nauč mít ráda své tělo i s jeho projevy...

  • Jak se toho zbavit, ti neporadím, podle mě to asi není možný. Já mám stejný problém, Prakticky od čtrnácti let mám nepřetržitě výtok. Nesvědí, nepálí, na výtěrech vždycky bylo jen to, co tam být může. Přeléčení zabralo třeba jen velmi krátkodobě. Takže jsem se s tím smířila. Podle dr. je to tím, že jsem alergička, takže tělo prostě reaguje vyšší tvorbou sekretu - v nose i tamtom místě :) Pokud bych s tím chtěla něco dělat, rovnalo by se to komplexní terapii. Tak to jsem se na to radši vykašlala a nechávám to bejt, jak to je.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist