Jak poznám zkažené kuřecí maso?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #221490 10.10.2016 15:54

Dobrý den,
nevím, jestli to sem úplně patří, ale nedávno tu někdo psal taky něco o zkaženým masu, tak se zeptám.
Ráno jsem vyndala z mrazáku maso, dala do misky rozmrazit. Před chvílí jsem ho začala řezat, ale přišlo, mi, že smrdí. Tak jsem si čuchla a smrdí fakt hnusně, ani nevím, k čemu to přirovnat....
Jenže si vůbec nevybavuju, jak smrdí normální maso a mě všechno maso trochu smrdí, tak nevím, co s tím. Omyla jsem ho, smrdí pořád.
Jinak není vůbec oslizlý, jen prostě páchne. Co s tím? Na internetu jsem našla různý názory, buď pořádně upéct a sníst, nebo vyhodit, ...
Co mám dělat?

Je v koši, děkuju všem. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 511 otázek, kterým se dostalo 272 520 odpovědí a 410 413 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist