Jak správně nechat okapat čokoládu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35677 12.11.2012 22:35

Ahoj holky, mám takový dotaz, když zdobím cukroví čokoládou a musím je namočit celé, do čokolády, tak je nechávám okapat na kovové mřížce. Ale na te spodní straně mi zůstanou vzdycky ty mřížky.... Nevíte, jak tomu zabránit? Nebo na čam je lepší je nechávat okapat?
Děkuji za každou radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych řekla,že pokuď tam nechceš ty mřížky tak to dávej na pečící papír.

  • lulatko13.11.2012 9:19

    Snažím se to nechat co nejvíc okapat zpátky do nádoby s rozpuštěnou čokoládou, pak cukroví hned pokládám na plech vystlaný pečícím papírem. Pak s tím šup do lednice, ať to rychle ztuhne; v případě vánočního cukroví čokoláduji teprv pár dní před Vánoci večer a nechám tuhnout na balkoně, to už je tam obvykle pěkná kosa, takže to tuhne rychle a nestéká to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 513 otázek, kterým se dostalo 272 525 odpovědí a 410 415 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist