Krvácení 37.týden

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36514 24.5.2014 9:09

Dobré ránko. Včera dopoledne jsem byla na gynek.vyšetření (poprvé na předporodním odd.) a jako vždy lékaři upozorňují, že se může po vyšetření zakrvácet. Nikdy za celou dobu těhot. jsem nezakrvácela. Až dnes brzo ráno, když jsem šla na záchod, měla jsem krev avšak teď už jen trošinku takového "špinění" nahnědlého. A tak si nejsem jistá, zda to souvisí se včerejším vyšetřením (krvácení až na druhý den) anebo se začíná něco dít... Jinak se cítím zcela v pohodě. Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No mohlo by se jednat o hlenovou zátku :-) anebo to může být po vyšetření ale spíš bych řekla hlenová zátka mě odcházela taky kolem 38 týdne na dvakrát :-) ale porodu to stejně nijak nepomohlo vyvolávali mi ho v 42 týdnu ale tak třeba u tebe to bude předzvěstí porodu :-)

  • ahoj, ja jsem v 38.tt a byla jsem na vysetreni vcera. uz kdyz ze me doktorka vytahovala prst, rikala ze budu krvacet, tak mi dala vlozku. krvacela jsem chvili po vysetreni (taky se mi to driv nestalo), pak uz dobry a dneska rano zas byla trochu krve a spineni... pripisuji to tomu vysetreni - ze te krve u tebe a zbytkove u me bylo uz malo, tak se to svezlo az nasledne s nejakym vytokem.. ale je to jen moje teorie... hlenova zatka by mela byt primarne hlen, i kdyz mozno s primesi trochy krve, ne jen krev....

  • Mela jsem to same,po vysetreni v porodnici,do tydne pote jsem porodila 10 dnu pred terminem.Taky jsem plasila co to je a nic mi nebylo a stejne jsem presne do tydne rodila.

  • Zdravim chci se zeptat jsem 37tt a krvacim kazdy vecer mivam bolesti pod briskem a tlaky do pochvy a konecniku termin mam 31.7.podle ultrazvuku podle poslednich menstr.. 13.7.co mam ocekavat dekuji za odpovedi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist