Mimoděložní těhotenství nebo biochemické těhu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #543583 31.7. 17:27

Ahoj děvčata, mám otázku.
Ve čtvrtek jsem měla pozitivní test. Během víkendu bylo všechno v pořádku, jen od nedělního večera se objevilo menší špinění (hnědé až růžové), ale začlo pomalu sílit až přešlo v krvácení. Na gynekologii mě objednali až příští týden, protože bych teď měla být teprve v 5tt, o špinění jsem sestřičce řekla (krev byla až později). Krvácení připomíná MS, jen je slabší a místo klasických bolestí mě píchá v pravém podbřišku a bolí mě pravá část zad. Co byste dělaly, je to na pohotovost? Děkuju 🙏

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • v.klara31.7. 17:37

    Rozhodně bych jela na pohotovost.

  • Bohužel jsem měla nedávno to samé.. na konec z toho byl samovolný potrat :'-(:-( raději si zavolej na gyndu.. ať máš jistotu a klid..

  • Spíš samovolny potrat. Mimoděložní bolí opravdu hodně, věřte že to by jste nepřemýšlela jestli jet na pohotovost či ne.

  • já jsem měla na testu ducha. ze jsem v tom jsem poznala prilis brzy podle supercichu. k dr jsem sla taky brzo kvuli dovolene, udelal mi rovnez test a pote i utz. videt nebylo nic moc, jen vacek a zacal me strasit ze to muze byt mimodelozni tehu a kdybych zacala krvacet at jedu hned na pohotovost. dr odejizdel na dovolenou. a ja jsem zacala hrozne krvacet ( nevedet o duchovi na testu tak to beru jako menses ze jo) jenze me vystrasil.. na pohotovosti na e koukali jak na blazna ze kecam a kramuju. na utz nic, hormon v krvi velmi nizke hladiny. kdyz jsem vysvetlila ono podezreni na mimodelozni tak pry jsem mela jit na krev dvakrat jestli hormon roste. ja vsak toto odmitla a chtela to nechat na prirode a ne to tak urputne sledovat. dr to nazvali biochemicke tehotenstvi. dva mesice na to jsem otehotnela znovu a vse ok.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 136 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist