Narůžovělý výtok v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137279 8.1.2015 23:30

Jaký odstín výtoku jste měly v těhotenství? Měla jsem teď lehce narůžovělý výtok a trošku mě vyděsil. Normálně mám takový béžový, nesvědící a nezapáchající výtok.
Trošku se bojím.
Máte s tím někdo prosím zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V prvním trimestru je celkem běžný - i špinění. Jestli můžeš, dej si klidový režim a odpočívej. Kdyby se to nějak víc rozjelo (přešlo by to do zmíněného špinění), vyrazila bych raději na pohotovost.

  • Měla jsem někdy začátkem těhu taky narůžovělý výtok, jelikož jsem nevěděla jestli je to normální nebo ne radši jsem zajela k doktoru dal mi Utrogestan a a ještě nějaké léky na krvácivost. Řekl mi, že je dobře, že jsem přijela( jistota je jistota), ale že se nic neděje, miminko je v pořádku a stává se tohle prý po sexu a nebo při námaze. :-)

  • Také jsem teď měla 3 dny takový narůžovělý až nahnědlý výtok až skoro špinění, radši jsem jela k doktorce na kontrolu, ale nic nenašla a mimi v pohodě, tak to asi k tomu patří. Také bych se přikláněla ke klidovému režimu, zítra si zaběhni pro tu neschopenku a nožky hore :-D

  • ja bych radsi jela na gyndu lepsi nez ,aby se něco stalo muzou ti dat utrogestan.Je to asi normalni,ale jela bych tam.Nemam s tim zkušenost.

  • já jsem dost špinila v prvním trimestru ale já to měla vždy z rozčilení chce si to fakt hodit klidovej režim sledujte to a opravdu je lepší 3x jet než pak jednou si říkat proč jsem nejela;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 156 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist