Neúčinnost Duphastonu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #125992 23.9.2014 12:43

Ahoj všem,
Mám dotaz…máte někdo zkušenosti s Duphastonem a jeho účinky? Pročítám tu ty články a je to 50 na 50 s jeho účinností. Já jsem ho dostala a sama tedy nějak nevím proč. Po vysazení HA mám průměrně cyklus 40dní, tak-že asi na srovnání. Jenže, dle všeho co tu čtu, to malinko nekoresponduje s tím, že chci otěhotnět. Beru ho 19-25DC obden. S tím, že bych to po dobrání měla cca do 7dní dostat (i při teprve prvním cyklu braní). Beru ho už druhým cyklem a žádné zkrácení se neděje. Minulý cyklus až 44DC a první den děsný bolesti na které netrpím. Tento už mám 34DC a zase nic. Ovulaci nevím, dle kalendářního výpočtu v půlce cyklu. No a do toho 24-30DC špinění. TT stále negativní. K lékaři se chystám, ale nechci být ten typ pacienta, který hnedka běží, když je to možná normální.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka23.9.2014 13:09

    Já jsem Duphaston dostala na udržení miminka, podle doktora spíš pro jistotu, protože jsem měla problém vůbec počít, moje cykly byly 7 dní i 70.. Takže haluz.. Já jsem na úpravu cyklu pila kontryhelový čaj, pomohl mi abych měla sliznici pro zavrtání miminka a ms mi chodila po 29 dnech, což byl pro mě něco jako zázrak.. Ten čaj sem samozřejmě pila jen od začátku ms do cca 14 dne v měsíci. Ovulaci mi poprvé doktor vyvolával Clostíkem.. Na kontrole mi řekl, že tam žádný dominantní nachystaný není, že to zkusíme zase další měsíc. Odjela jsem na dovolenou a ms zase nepřišla.. No a teď doufám, že nepřijde ještě hodně dlouho. Vím, že ho některý baby mají i jako ty, na úpravu cyklu a tak, ale být tebou, ptám se v první řadě doktora když mi něco předepisuje.. Mě o Duphastonu řekl, že mi pomůže udržet miminko, že mi dodá hormony kterých bývá v takových případech málo.. Určitě řekl ještě něco, ale už se nepamatuju.

  • Ja abrala pul roku duphaston+clostilbegit na podporu tehu,ale vysledek zadny,jen mi duphastn upravil cyklus,jen mi potom bylo zle a pribrala jsem na vaze,taky jsem se nekde cetla,ze pokud ma žena pozdeji ovulku muze ji duphaston nabourat,že nebude,ja brala 16-25dc a hned 30dc jsem dostala MS.

  • Ja beru 3.mesic duphaston od 16-25DC,ale beru 2 denne...o tom,ze by nekdo uzival obden,jsem zatim neslysela.Kazdopadne me cyklus upravil presne na 28 dni,takze co se srovnani cyklu tyce,jsem spokojena.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist