Proč semnou nechce spát?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #511775 1.5. 12:09

Ahoj, mám takový dotaz.. možná i na muže, na vaše zkušenosti.
Jsem mladá holka, mám přítele o 20 let staršího a jsme spolu přesně půl roku.
Provozujeme oboustranně orální sex a “ruční” práci, ale samotný sex ještě ne.
Od začátku jeho vyvrcholení trvalo velmi krátce, třeba 5 minut, nyní se mi daří ho dělat i 15-20 minut. Obdařený moc není, s tím se nedá nic dělat, beru to.
Ze začátku jsem na sex nespěchala, nechtěla jsem bez ochrany (antikoncepci neberu).
Pak jsem se zmínila, ze pokud ochranu má, tak se nebudu bránit. Ochranu si koupil, trochu jsem se lekla, ale uz si to dokážu představit. Uz v prosinci mi řekl, že by chtěl. Naznačuji mu už nějakou dobu, že bych o sex stála, on to chápe, ale pořád nic.
Mně prostě přijde divný, ze tak dlouho to ani nezkusí, nenavrhne.. Je to chlap (doslova), tak přeci….
O ten orální sex má zájem pokaždé, líbí se mu to oboustranně, ať už dává nebo bere.
Včera jsem mu to opět řekla, na což mi řekl, že se bojí, že to už nebude jako dřív. Víc mi k tomu neřekl. Z čeho má strach? Vždyť to bych se mohla bát i po orálním sexu klidně…
Jediný teda co mě napadá je, že se bojí, že to nepůjde, ze bude zas hned do 5 minut hotový a já si nic neužiju, i třeba kvůli malýmu penisu.. Tak se mu to nechce zkoušet.
Ale já bych to aspoň zkusila, a pokud to nebude stát za nic, tak holt zůstaneme u orálu jen..
Názor, že to dělá s nějakou jinou, je mylný.. Nikoho nemá, stará se o mě, kupuje mi kde co, všechen volný čas věnuje mně, když nejsme spolu, voláme si, a když to tak vezmu, tak vím o každém jeho pohybu. Cítím, že mě miluje a udělal by pro mě cokoliv. Problém je na mé straně, že se nevídáme každý den.
Nebydlíme spolu, vídáme se cca 2x týdně (doma) a to se snažím ho dělat rukou, přestávat v nejlepším, aby vydržel co nejdéle. A říkám už to je i déle… Mám ještě zkoušet dál, aby vydržel ještě déle a neměl obavy?
Ještě to s ním proberu, vím, že je to jediný, co můžu udělat, abych věděla, jak to doopravdy je.
Jen mě zajímají vaše názory, jestli to opravdu může být těmi obavami… Protože nevěřím, že by nechtěl. :/
Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • diskutt3.5. 12:51

    Z pohledu muže... pokud jste spolu neměli styk a všechno bylo jen ručně či orálně, tak je to pro něj velký stres. Pokud ještě není moc obdařený a moc nevydrží, stres se ještě navyšuje, pro některé muže je ještě k tomu problematické nasazení kondomu, aby erekce neopadla. To všechno dohromady dokáže s chlapem, i kdyby měřil 2 metry pořádně zamávat, obzvláště když mu na vás záleží.
    To, že je to chlap vůbec nic neříká o zájmu nebo chuti na sex. U orální nebo ruční práce ví, že to funguje, tak je to pro něj jednodušší, pokus o styk je riskantní - dopadne to blbě, ztrapní se a bude to ještě horší.

    Pokud to chcete posunout někam dál tak zkuste vaše obvyklé ruční, ústní aktivity během nich proměnit v něco víc, ale neříkejte mu to, překvapte ho. Během ruční práce, co se mu budete věnovat vyndejte kondom, nasaďte ho a pokračujte dál. Holt tu iniciativu budete muset alespoň teď převzít vy, když pak zjistí, že to proběhlo tak jak mělo začne se snažit sám. Samozřejmě od toho moc nečekejte, bude to pro něj nové a může se stát, že bude za minutu po všem. Už to je ale další krok vpřed.

  • syd1.5. 15:26

    To fakt nevíme. Bylo ti 15?

  • Tak jestli mu říkat, že málo vydrží a dáváš mu najevo, že ho má malýho, tak se nedivím ..

  • řekla bych, že tam bude něco jiného než to, že by se bál že je moc malý nebo malá výdrž.
    scházíte se u něj doma?

  • ahoj. Nevim jestli je ti 16tnact a jemu 36, nicmene pokud jsi chytra, prijdes jak na nej. Z toho co pises si myslim ze mu nejaka pred tebou znicila sebevedomi a on s tim ted bojuje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist