Sakryš co z toho bude?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44812 10.9.2011 22:40

Tak dneska bych měla být 5+2 u dr jsem ještě nebyla, ale jsme domluvené, že budu brát utrogestan ráno večer raději na udržení.Ve středu bych měla jít na kontrolu. Teď jsem byla na záchodě a na toal. papíře jsem objevila narůžovělý výtok. Není krvavý to ne. Ale nějak se začínám bát. Beru penicilín, třeba to je z toho a nic se dít nebude. ALe co když ano. Rok se snažíme o mimi,když se to povede, skončím na antibiotikách a toto.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj , kolem 6 týdne je poměrně časté je v tomto období špinění či drobné krvácení. Zpravidla se nejedná o závažný příznak, přesto se v takovém případě vždy poraď s lékařem. :)

  • Ahojky já tohle měla u prvního těhu, když jsem potratila a i teď u druhého, kdy je vše v pořádku...Dr. mi řekl, že jde o krvácení z čípku a ne z dělohy, takže se nic neděje...určitě je lepší si zajít k Dr. Pak jsem nad tím tak přemýšlela a začala jsem takhle růžově špinit v době asi o 3 dny později, kdy měla přijít MS a i to skončilo asi za týden...hlavně se nestresuj, buď v klídku..hezky odpočívej a v pondělí bych raději zašla k Dr. nikdy nevíš...lepší jít 30krát zbytečně než 1 pozdě:-) hodně štěstí a pohodové těhotenství:-)

  • Skoč si k dr už zítra a budeš klidná, ale určitě to bude vše v pořádku.

  • Ahojky bude to určitě v pohodě,může se mimís ještě víc zavrtávat,nebo je to to co psali holky.Ale jestli špiníš tak bych ráno i bez objednávání zajela k DR.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 412 otázek, kterým se dostalo 272 135 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist