Slazení v těhotenství
Ahoj holky, je mi jasné, že mi asi odpovíte, že sladit se nemá vůbec, ale i přesto se zeptám. Dívala jsem se na recenze o sladění Stévíí v těhotenství, ale v podstatě jsem se nic moc nedočetla. Jaké máte zkušenosti nebo poznatky je jednoduší sladit Stévií (baletky velikosti jak umělé sladidlo) nebo normálním cukrem. Tím, ale nemyslím, že sním hromadu cukru denně, jde jen o lžičku do kávoviny, případně strouhané mrkve a podobně. Díky za odpovědi Renata
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
21.4.2015 15:04
Souhlasim s mrne a jen dodán,ze naopak v těhotenství se nesmí umělá sladidla (a to ani pritehu cukrovce) a je dobrý zjistit,zda se může alespoň stevie.klidně bych dala cukr.pokud jevto při ererne tak v tom nevbidim problém.
-
21.4.2015 14:27
Také si myslím, že pokud nemáš např. cukrovku nebo nadváhu nebo extrémní přírůstky na váze, že normální slazení neuškodí. Já používám třtinový cukr. Myslím, že i stévie je fajn (ale nepoužívám jí - jen občas kupuju věci slazené stévií)... Tak si oslaď život
-
7.3.2020 21:41
Já se třeba v těhotenství cukru vyhýbala úplně. Místo toho jsem na slazení používala stevii. Ta je mnohem zdravější. Vlastně stevií sladím i dnes. Mám totiž předpoklady k cukrovce, takže to raději nechci pokoušet. Na druhou stranu i cukrovka se dá dnes celkem úspěšně léčit. Co vím, tak na ni prý dobře funguje tzv. pulzní magnetoterapie, viz: https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/