Špinění v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25533 8.4.2011 9:42

Ahojky holky, tak jsem dnes začala špinit - 7tt. Volala jsem gynekoložce do ČR a ta mi řekla, že musím čekat jestli se to udrží, že to vypadá na možný probíhající potrat, ach jo, ale že by to mohla být i placentace. Jediné co mi poradila, tak si vzít zvýšenou dávku vit. C a polehávat. Do nemocnice prý nemám jít, že je to zatím zbytečné. Nemáte s tím zkušenosti? Děkuji.

Holky, moc děkuji za odpovědi, fakt jsem za ně moc ráda, ještě, že existuje tahle možnost se takhle poradit. Uvidíme, jak to bude pokračovat. Budu tedy odpočívat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Opravdu se zřejmě nedá nic dělat, než čekat, zda se to udrží.

  • Ahoj, já jsem krvácela v 11tt a moje švagrová hned v začátku 5-6tt a máme obě krásné a zdravé děti. Nepodléhej panice, dobře to dopadne. Já jsem okamžitě jela do nemocnice - udělali mi ultrazvuk a tam bylo vše OK. Kdybys měla pochybnosti tak vyraž na pohotovost. Nikdo tě nemůže vyhodit.

  • Ahoj, jsme na tom stejně...minulý týden v sobotu jsem začla růžově špinit a šlo to až do pondělí...v pondělí jsem letěla na gyndu a Mudr. mi řekl, ležet, ležet a ležet, že prý ještě není nic ztraceno..tak snad není..od tý doby co se jen válim, piju magnesii a citronovou štávu, tak jsem nešpinila...jo a jinak teď jsem dle Mudra a těhu průkazky 6+3tt...kdy se to prý zhoršilo, tak mám letět do nemocnice...tak přeju hodně sil a tfuj tfuj tfuj...

  • No hlavně lež a odpočívej, ono to bude určitě v pohodě. A jak píšou holky, kdyby se to zhoršilo, určitě hned do nemocnice. Ale bude to dobrý, držím palce!!!

  • Urcite hlavne odpocivej, hodne pij a mysli pozitivne. Pokud by jsi krvacela hodne, tak to znamena potrat (ale taky nemusi)a pri bolestech jed urcite na pohotovost. Drzim pesti.

  • Ahoj planetko. Jestli se dobře pamatuju, tak ty už jsi měla špinění hned na začátku a řekli, že je vše OK. Tak snad se tam něco nezvrtlo. Šetři se a jak píše jessicek, pokud bys měla nějaké bolesti, tak radši jeď k dr. Držím pěsti.

  • Ahoj já v 10 týdnu krvácela taky a fakt docela silně ležela jsem v nemocnici a ted jsem 16 týden a jsme oba dva zdravý tak neztrácej hlavu a drř se

  • Ahoj, já u prvního těhu špinila hodně - tmavá hnědá krev - hnd na začátku - ještě nebyla ani srdeční akce, poležela sem si týden v nemocnici ( ale stejněj klidovej režim můžeš mít i doma ) dávali mi ascorutin a máme 3-letého kluka.
    U druhého - bohužel nepovedeného těhu - sem nešpinila, nekrvácela a nevyšlo to - zamlklé těhu v 8 tt.
    U součastného těhu, sem začla spinit v 11 tt, nyní jsem ve 22 tt a zatím je vše OK.
    Hodně štěstí Může se opravdu jednat o nidaci a nemusí to nic znamenat. Bohuže nelze dělt nic jiného než čekat.

  • ahojky lezet lezet a lezet! do nemocnice bych nejezdila....jedine co ti udelaji je ultrazvuk a to stejne jeste nic nepoznaji...radsi zustan v posteli...kdyby to bylo neco vazneho muzes to tou cesto pokazit...kdyz budes lezet nic neztratis....v nemocnici by te stejne max nechali lezet...nic by ti nedali...tady v Irsku urcite ne:-) ver mi:-) takze ti nakazuju jen hajat! a bylo by dobre dat si na brisko studeny obklad a pokrcit kolena:-) drzim palce... a neboj nemusi to byt zacinajici potrat...muze to byt ta placenta nebo proste myomek:-)

  • alimos8.4.2011 12:12

    Držím palce, ať se prcíček udrží.

  • Ahojky, já jsem špinila v 5tt, doktorka mi dala utrogestan, zbytek těhotenství probíhal vpořádku. Ani v tvém případě nemusí jít o to nejhorší, neboj, bude to dobrý.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist