Spineni v těhotenství po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #148718 10.6.2014 20:33

Holky jsem těhotná,podle kalkulačky 8 týden ale na 1 ultrazvuku nebylo nic vidět,jen malicka tečka. Druhy ultrazvuk mám v pondělí... Odpoledne jsme měli s přítelem krátký sex a po sexu když jsem šla do sprchy jsem si všimla na kalhotkach ze spinim... Mela bych to říct v pondělí dr,a neni to nic vážného...?!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky já jsem zhruba 7tt s přítelem jsme sex měli ale nic se nestalo,když mě začal při sexu bolet podbříšek nechali jsme toho...Pokud už nešpiníš asi bych to neřešila ale já bych se před dr asi o tom zmínila,a osobně bych nesexovala

  • Nesexuj a lež! :-D Pokud jsi špinila, tak bys měla odpočívat s nohama nahoře. Nic těžkého nezvedat a tak. A nechceš jít k té Dr. dříve? Ono je asi celkově na ten ultrazvuk a závěry brzy, ale můžeš tam mít hematom a ten by měl jít vidět. Já jsem se s tím teda setkala trochu později - ve 12tt jsem po námaze lehce zašpinila, tak jsem si zavolala k Dr. a sestřička mi zavelela, abych hned přijela. Skončila jsem na neschopence. .Tak zbytečně neriskuj a šetři se. A sex bych možná tak do konce 12tt úplně vynechala, protože Ti to asi nedělá moc dobře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist