Vitamíny a výtok v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #125923 13.11.2014 9:15

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat berete nějaké vitamíny v těhotenství jsem teď 14+1, trochu mě pobolívá břicho, a doktor mi předepsat Magnosolv - prý to neublíží mimi, je to tak? A mám strašnej výtok a na to mi předpsal Gyno Pevaryl 50 čípky a v příbalovým letáku píšou že do třetího měsíce by se neměl užívat a od třetího měsíce jen na doporučení lékaře, ale že je to riziko pro plod, tak se to bojím vzít. Brala jste to některá tyto čípky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • doktor ví co dělá a je schopen, narozdíl o nás, zhodnotit riziko ku přínosu. taky jsem brala v nejednom těhu čípky kvůli infekci (jaký, si už nepamatuju) a děti mám zdravý. brala jsem i torecan. několikrát mi dr. k lékům, který mi dávala řekla, že v příbaláku píší, že se v těhu nesmí, ale že to můžu a miminku to neublíží. magnosolv (hořčík) se píše velmi často. pokud nevěříš svýmu dr., tak ho změň. můžeš mu zavolat jestli se nespletl, že v příbaláku píšou že těhu to nemají užívat (ale to by udělali nejspíš už v lékárně když by se jim něco nezdálo). jen nechápu jak můžeš víc věřit anonymním lidem na netu než vlastnímu dr., kterýho znáš a vidíš ho?
    vitamíny jsem nikdy nebrala. nakonec ani kys. listovou kvůli častýmu zvracení to nemělo význam, hned bych to vyklopila. jinak vitamíny see doporučují ale myslím, že je lepší je do těla dodat stravou;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist