Vysoká děložní sliznice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #170134 21.5.2014 22:04

ahoj potrebovala bych poradit 15,5 jsem byla na gynde stim ze jsem mela 2 mesice zpozdenou ms a stale ji nemam kdyz mi dr delala utrazvuk tam mi rekla ze tehotenstvi tam nevidi ze mam zvisenou delohu jako by to mela byt pro neco misto tak ze mi pichla injekce a a rekla mi ze pokud do 14 dni to nestonu tak se mam ji zas ukazat a ze se name podiva mam sileny vytoky nekdy si myslim ze jsem se pocurala je to dost neprijemne a ms jsem stale nedostala tak bych se chtela zeptat jak bys te to pochopily vy? ja jsem totis tu dr jnak moc nevnimala dekuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj já jsem ted měla že mi ms meškala též skoro 2 měsíce byla jsem na gyndě včera a taky sem měla vysokou sliznici ale nepíchal mi zatím injekci že eště počkáme jen sem dostala antibiotika pač často chodím čůrat na zánět močáku no taky sem mívala dost vítok no a pic dneska v noci k ránu jsem to dostala ono to může dělat i to počasí nebo stres a myslí si že pokud ti doktorka píchla injekci že ti ms dorazí mě dorazila sama no :-) ale asi bych řekla že tou změnou počasí nebo možná i antibiotiky nebo nevím :-)

  • Vysoká děložní sliznice je OK, aby se tam embryo mohlo uhnízdit, tedy v tento okamžik sama o sobě neznačí nic špatného - může dorazit ms i může jít o těhu. Lékař ti dal injekci na vyvolání ms. Pokud jsi těhotná, tak ta injekce těhotenství neohrozí, spíše naopak. Pokud těhotná nejsi, tak injekce způsobí, že do 14 dnů dostaneš menstruaci.
    Silný výtok mám celé těhotenství, je to normální a dokud nic nebolí, nesvědí a nezapáchá, tak to v těhotenství nikdo neřeší. Pokud tě to obtěžuje opravdu hodně, tak si zkus koupit v lékárně jakákoli vaginální probiotika, ta případnému těhu neublíží.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist