Zakouřené prostředí v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #299056 27.4.2015 18:41

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit :-) jsem těhu - o víkendu budu 37tt a kamarádka chystá oslavu svých narozenin v našem oblíbeném baru. S tím, že nebudu pít nemám samozřejmě nejmenší problém, ale problém vidím v tom, že všichni naši kamarádi jsou kuřáci (taky jsem před těhu bývala), no a celkově je to prostě prostředí, kde se kouří. Přestože tam funguje odsavač (nebo jak se to jmenuje ), tak nevím, na kolik to pomůže. A teď dotaz - šly byste do takového prostředí takhle na konci těhu nebo raději ne? Podotýkám, že bych tam neseděla celou noc, max 2-3 hodinky, pak bychom šli domů.

  • 27.04.2015 19:36:07 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja se tomu vyhybala, ale ja nikdy nekourila a v tehu mi to vadilo vic nez normalne... problem v tom nevidim, muzes kdykoli odejit ;)

  • Nešla bych. V těhu jsem se takových akcí vyhýbala - buď se přizpůsobí přátelé (a udělají např. předparty někde odpo v hospodě se zahrádkou a pak až kalba v hodpodě) nebo bych prostě nešla... Je to hnus. Nehodlala jsem něčím takovým ovlivňovat své mimčo. A měla bych sama ze sebe hnusný pocit - nejen kvůli kouři, ale i z té hospody... (nedělá mi problém sedět někde večer na zahrádce na pivku, ale toto nee)... A mě samotné se to také nelíbilo, když jsem kamarádku těhulku viděla s velkým bříškem na akci v hodpodě... Takových akcí ti ještě uteče :-)

  • Sarrah927.4.2015 21:41

    Řekla bych, že pokud se nalokáš kouře jen takhle jednorázově, tak to miminku neuškodí. Bydlím v baráku s tchyní, která je silná kuřačka (když k ní vejdu, tak je tam mlha, jak kolem rybníčku Brčálníku) a v těhotenství jsem za ní musela chodit, abych se o ni trochu postarala - miminko to přestálo bez problémů. Doufám, že tomu tak bude i teď u druhého. Za mne tedy ano, ale opravdu tak na ty dvě hoďky a vypadnout.

  • millin27.4.2015 23:38

    Nevím, proč by těhotná nemohla na chvíli do hospody. Když ji tam neuvidím o půlnoci, jak na baru dává panáky, nepřijde mi na tom divného vůbec nic :)

  • Nešla bych. Kamarádka to jistě pochopí a ty to snad také přežiješ, vždyť to nejsou její poslední narozeniny. Snad je ti zdraví děťátka přednější, než pár hodin na mejdanu.

  • Martasek8927.4.2015 18:43

    Šla bych, vždy se dá popřát a jít kdykoliv domů. Omluvíš se, že Ti ten kouř nedělá dobře a je vyřešeno :)

  • Ja bych takhle na konci sla. Normalne jdi a az bude zahuleno,tak odejdi. I kdyz ja bych mela problem,ze bych mela chut dat si taky :-D

  • Tak ziju v byte s mymi rodici - hodne silnymi kurajy a vubec se v dobe meho tehotenstvi neohlizeli na to,ze jsem tehotna,ani kdyz me vezli autem... Proste kourili... To ze jsem diky cigaretam astmatik taky neberou vpotaz... No nevadi...

    Mimco je naprosto vporadku, i kdyz jsem v prubehu tehotenstvi byvala v zakourenem prostredi .. Ted co je mimi na svete uz ohledy berou..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 132 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist