Zpožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #260267 13.7.2014 16:19

Zdravím,
v říjnu jsem vysadila HA a cyklus hned začal fungovat prakticky vzorně (po 28 nebo 29 dnech). V posledních třech cyklech (duben, květen, červen) se ale protáhl na 30, 30 a 34, přičemž ten poslední zahrnoval i jen poměrně slabé krvácení. Tuto nepravidelnost jsem přisuzovala stresu z maturity, popravdě, z té jsem i nespala. Nicméně, dnes jsem na 40 dnu dalšího cyklu a nezdá se, že by menstruace hodlala přijít. Sex jsem měla pouze s kondomem a s přítelem jsme se shodli, že je prakticky nemožné, aby se při jeho použití někde stala chyba, zároveň jsem během těch 40 dnů absolvovala dvě týdenní dovolené, jedna zahrnovala v podstatě týden v autě, podruhé jsem byla "na vodě", což je na mé poměry větší fyzická aktivita. V posledních pár dnech přišel bílý hustý výtok a jsem i ospalá, ale ospalá bývám před menstruací (a o prázdninách) normálně. Je možné, že bych mohla být těhotná nebo jsem si jen v těle nadělala denním rytmem zmatek? Děkuji za odpověď.

Ještě bych doplnila, že na 1,62 m mám 49 kg, (žádná dieta, prostě o moc výše sama o sobě nejdu), je možné, že už je to prostě málo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ono hned po vysazeni HA je telo jeste nacpane hormony takze MS je pravidelna.teprv pozdeji se telo pomalu dostava zpatky k beznemu rezimu, takze si myslim ze ta nepravidelnost je z toho. vliv samozrejme muze mit namaha, taky psychika...udelej si tehu test a zkus pit kontryhelovy caj nebo cajovou smes pro zeny. me to zkratilo a zpravidelnilo cyklu hned po prvni mesici piti (kazdy den jeden hrnek)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 155 odpovědí a 410 147 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist