Zrající sýry
Holky jak je to s těmi zrajícími sýry během těhoteství. Např. Niva moje moooc oblíbená.. četla jsem na netu, že se to má zvážit. Máte s tím zkušenost? Díky moc
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
2.8.2010 19:02
Ahoj, nivu a hermelín jsem jedla celé těhotenství pod zamračeným dohledem mé kamarádky, která mi to vždy omlátila o pusu. No, přežila jsem to já i mrňous. Listerie je možné chytit i z jiných věcí než jen z nivy a hermelínu
-
29.8.2021 20:29
Měla jsem teď nedávno u kamarádky plísňový zrající sýr ve fermentované zelenině a to je tedy opravdu něco. Toto spojení chutí, kdy fermentovaná zelenina je taková kyselkavá a lehce pikantní, a do toho sýr rozplývající se na jazyku, to je prostě něco. Hned jsem musela zjistit, kde to koupila, a objednat si pro sebe a rodinu další.
-
31.8.2021 12:49
Je to Kimchi lín, který prodávají v internetovém obchodě https://www.kimchiclub.cz/eshop/produkty/27-kimchi-lin-8594182756029.html . Pokud si to budete objednávat a bude to mít trochu vypouklé víčko, tak se toho neděste. Je to totiž normální díky fermentaci zeleniny.