možná jsem těhotná:(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58946 7.6.2013 12:50

Dobrý den. Mám toký problém je mi 14 let. Se svým kluk jsme to spolu chtěli zkusit, ale nedařilo se. Byl ve mě tak 2-3cm. Dál se nedostal. Mohu být i přes to vše těhotná?
Už uplynuly dva měsíce a dostala jsem pravidelnou menstruaci, jenže v posledních 2 dnouch jsem měla hnědý výtok a dnes slabé krváce po 7 dnech od poslední menstruace :( Poradíte mi prosím co mám dělat ? Kamarádi říkají že je to blbost abych byla těhotná. Že oni spí s klukama spolu bez ochrany a těhotné ty holky nejsou. Pomoc prosím!:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek897.6.2013 13:09

    Za prvé, divím se, že to ve 14 riskuješ, za druhé, udělej si těhotenský test, za třetí, nevěř sexu bez ochrany a buď aspoň Ty zodpovědná, když nejsou Tvé kamarádky.

  • Těhotná nebudeš, neboj... Ale z kamarádek si příklad fakt neber, jsou neskutečně nezodpovědné. Sama vidíš, jaký z toho teď máš zbytečný stresy, nestojí to za to. A další pokusy si nechej až na později, až ti bude minimálně 15, ale klidně i víc, tohle smrdí akorát průserem!

  • Těhotná jistě nejsi. :) Bez ochrany to jako tví kamarádi nikdy nezkoušej, dokud nebudeš chtít mít děti, to je opravdu hloupé. Ale teď jistě těhotná nejsi, navíc, když jsi to normálně dostala. :)

  • Ve 14 opravdu takhle riskovat - "klobou dolů"... A při sexu se chraň, trochu zodpovědnosti by to chtělo! ;)

  • tedy klobouk dolů. Pokud chceš sexovat (ikdyž si myslím že na to máš času ještě dost) nebuď pitomá a pořiď si ochranu. To že to dělaj kamarádky, neznamená že nemůžeš otěhotnět. Najdi si něco o chráněném sexu. Myslím, že těhotná nebudeš. Pokud jsi to dostala. Můžeš zkusit těhu test. Ale tohle špinění nebo spíš hnědou krev jsem měla na konci každé MS.

  • Pokud nechceš používat s přítelem kondom, tak pokud nejste oba připraveni na roli matky a otce, nemá cenu pro ty nervy spolu spát. Jsou holky, kterým jejich přítel tvrdil, že si dával pozor a i přes to všechno čekají dítě. Stačí malá kapička, které si ani nemusíš všimnout a budeš vozit kočárek!
    Teď ale těhotná nejsi. Jsi mladá, takže tvá MS je nepravidelná a slabá. To se ale časem spraví.

  • http://www.novinky.cz/krimi/304264-patnactileta-divka-z-hlucina-porodila-na-skolnim-vylete.html Tohle je jeden příklad toho, že se to může stát... Tys měla s velkou pravděpodobností štěstí, bylo by ale dobré, kdybys promluvila do duše svým kamarádkám. Může jim to vycházet třeba půl roku, rok... ale jednou to přijít může. Vzchop se, vypadáš, že máš dost rozumu na to, abys nad tím uvažovala, tak svým kamarádkám vysvětli, že jsou hloupé, když na to spoléhají a ještě přesvědčují ostatní, že je to v pohodě... Není potřeba vždy splynout s davem, někdy je lepší se mu postavit.

  • Kam ta doba spěje ... >:-[ Měla ses na to zkusit zeptat maminky, by mě zajímalo co by ti na to řekla .. no i když, já nechápu že někteří rodiče spoléhají jen na to, že se to ty děcka dozvěděj ve škole, nebo z internetu takové věci ... Pak to ve 14 "sexuje" a v 16 tahá kočárek O.o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 151 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist