může se jíst kremrole v těhotenství
Holky,
můžou se kremrole v těhotenství? Asi ne, že jo?
V jednom receptu jsem četla, že se bílek na náplň šlehá v páře, ale to asi nebude dostatečná tepelná úprava. V jiném receptu ani to ne... Tak nevím. Ale mám na ně hroznou chuť!
Nejste některá cukrářka? Jak to bývá u "komerčních" kremrolí?
Díky!
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
1.2.2013 10:44
Přestan číst chytré rady co se s mí a nesmí jíst v těhotenství, a jez na co máš chut. Samozřejmě že v mezích normálu
-
1.2.2013 11:22
Jen si dej na to s evubec nedívej kdyby jsi se mněla podívat co s evše nesmí v těhotenství tak jsi pomale jen na kořínkách a o vodě.Tak s chutí do nich
-
1.2.2013 12:56
bílek ušlehaný nad párou je dostatečnou tepelnou úpravou. salmonela se ničí při 70°C (aspon co si tak vzpomínám). navíc se do většiny bílků do kremrolí přidává i ocet, který pomůže tuhnutí, a ten si myslím že by salmonelu taky zničil.
s chutí do nich. hnedka bych si dala taky
jinak jako alternativu můžeš použít i šlehačku