ovu či ne?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22735 15.2.2011 10:54

Ahojte holky, chtěla jsem se vás zeptat a poradit. poslední MS 4.2. a to po dobu 5 dní. normal mám cyklus 27,28 ale teď po poslední MS jen 23.od 9 dne cyklu si dělám OVU testy a stále negativní teď jsem sice v práci ale vypadá to že OVU je tady... teda snad, nevím.. ale dnes dopol. jsem na kalhotkách našla mokro.Bílý,lepkavý hlen. Tak jsem se chtěla zeptat jestli to může být ono či ne...možná že vypadám jak blb, ale začla jsem to sledovat řádně od tohoto měsíce :-), tak mě všechno zajímá víte jak to je :-).a ještě jedna věc..DR. mi napsal Duphaston, že ho mám brát od 12 dne cyklu,3x denně. což je právě dnes ale nevím jestli si ho mám vzít dnes či za den nebo dva. jelikož jsem po přečtení všeho možného zjistila že to může zabránit ovu :-(, tak jsem z toho zmatená a nevím jestli počkat a snažilkovat se nebo si ho vzít..Budu moc ráda za radu a jakoukoli zkušenost.Díky Vám moc :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Spíš jde o to že já mám plidný hlen klidně i 5 dnů po sobě tak nevím aby jsi nezačala Duphaston brát moc brzo.Spíš bych ho brala až někdy od 16 dne být tebou.Říká se,že když je ovu už nastartovaná tak by jí zabránit neměl ale moc bych tomu nevěřila.Nasadila bych ho až po prokázané ovulaci.Je těžké poradit jak to zjistíš když se delší dobu nesleduješ.V tuhle chvíli bych asi skočila do lékárny a koupila ovu testy a poznáš jestli se to teptve chystá nebo probíhá.
    Ideální je měřit BT a kombinovat v době ovulace ovu testy a pak nasadit Duphaston.Páni doktoři jsou někdy pěkná jelita,mě jeden předepsal utroš moc brzo a druhý mi to posunul práve z tohoto důvodu aby nedošlo k zastavení ovulace.Když nasadíš později nic se nestane,taky jsem to tak udělala s utrošem až jsem měla po ovulaci nasadila a mohli mi páni mudrcové skočit na hrb :-)

  • Nevypadáš... Člověku se točí v hlavě milion otázek. To já znám :-) :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 131 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist