spineni pred ms

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40655 10.10.2012 12:40

ahoj,skoro vzdy pred ms spinim tak 3-5 dni,pak 5-6 dni ms.zkoumam ovulaci a podle cipku a hlenu mam ovulaci kolem 10 dnu po rozjeti ms.jedna holka na gynde rikala,ze kvuli tomu spineni nemuze otehotnet.cyklus mam kolem 30-32 dni.je mozne mit ovulaci ani ne po 4 dnech po skonceni ms?ono kdyby se k ms pridaly i dny spineni,tak bych to chapala,to by byla ovulace kolem 16 dne

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Někde jsem četla,že 2 dny špinění je v normě a že početí by to bránit nemělo,ale ty píšeš,že špiníš 3 až 5 dní což si myslím,že něco v pořádku už není.Měla by jsi si zajit na gyndu a radši se zeptat.A s tou ovulací je to těžký,někdo jí má 10 den,jiný třeba 17,u každé z nás je to jiné.Možná by nebylo špatné si začít měřit bazalní teplotu,podle ní by jsi měla poznat kdy ovu byla.

  • Borlova11.10.2012 0:26

    Ahoj. Já pravidelně každý měsíc špinila před menstruací týden až 14 dní. a pak jsem měla týden menstruaci. Ovulaci jsem měla v rozmezí 10-17 DC. Pokaždé jiný den, takže podle toho jsem se řídit nemohla. Mudr. s tím špiněním na nic nepřišel, že prý je to z nezjištných příčin, ale že to neznamená, že nemůžu kuli tomu otěhotnět. Nakonec jsem po roce snažení otěhotněla a i v ten cyklus jsem špinila. Ale každopádně být tebou, tak bych to s Mudr. řešila. Většinou to špinění problém je. Může to být například způsobený nedostatkem progesteronu v druhé části cyklu a ten je důležitý aby se vajíčko uhnízdilo a udrželo. A určitě se jako začátek menstruace nebere špinění, ale až když se Ti krvácení rozjede. Mě když trvala menstruace týden a ovulaci jsem měla třeba 10 Dc, tak to taky bylo jen 3 dny po skončení. Délka menstruace namá vliv na ovulaci. Vaječníky se střídají;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 141 odpovědí a 410 143 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist