špinění pří užívání HA Yadine

Otázku položila: Anonymní uživatelka #83224 19.2.2013 15:06

Ahoj děvčata, ráda bych se zeptala, zda má některá z Vás zkušenost se špiněním při brani HA Yadine. Beru ji už asi rok, měla jsem nějaké problémy a s dr. jsme se domluvily že budu teď 3 měsíce brát bez pouzy. 2. měsíc vše v pohodě ale teď začínám brát 3.plato a už dva dny špiním - hustým hnědý výtokem. Brala jsem taky před týdnem antibiotika, ale podle lékárnice tyto léky nemají vliv na HA.
Jak dlouho to může trvat a kdy už je třeba jít k lékaři?
Díky

Tak jsem mluvila s doktorem, beru 8 dní a pořád špiním - prý mám vysadit. A teď babo raď - začínám brát vždycky v nedělí a v neděli i vysazuji - takhle když vysadím dnes, znamená to že mohu začít brát zase až v pondělí přesně po 7 dnech, nebo si můžu pauzu o den zkrátit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, mi dělalo taky při braní antikoncepce v kuse...většinou 3 nebo 4 měsíc....zavolej si mudr. ať víš, zda máš brát dál nebo přestat a nechat přijít MS. Já když jsem začla špinit, tak jsem vždy přestala brát a udělala pauzu....nevím už jak mi to tehdá dr. vysvětloval, ale prý je to normální, když to ženská bere v kuse. Akorát moje teta bere v kuse vždy rok a jednou má MS a nikdy jí tohle neudělalo....asi ti ta antikoncepce nesedí....zkus se s ní/ním o tom pobavit...ale není důvod se bát, že je to něco vážného nebo tak.

  • Mě to dělala antikoncepce, když jsem jí brala déle, že už prostě hormony neudržely cyklus. Většinou mi to trvalo jen třeba den nebo dva. Ale dober určitě to třetí plato a pak udělej pauzu..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 146 odpovědí a 410 144 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist