těhu a posezení v hospůdce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71097 2.12.2012 10:10

dobré ráno, co si holky myslíte o občasném posezení v hospůdce v těhostenství? nemůže kouř miminku uškodit? občas bych ráda vyrazila, ale bojím se zakouřeného prostředí a vysedávání někde dlouho, aby se to miminku líbilo :)

díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já taky občas zajdu, ale spíš do nekuřáckých prostor, nebo alespoň tam, kde je to oddělené. Hodně zahulené prostředí mi nedělá vůbec dobře. Dřív mi to nevadilo, ale teď se mi z toho zvedá žaludek a navíc miminku se to určitě taky moc nelíbí. Takže pokud to není nějaká putyka, kde nevidíš přes kouř na krok, tak klidně jdi. Ale lepší volit nekuřácké prostory.

  • Ahoj, jsem ve 23. týdnu a taky do hospůdky občas zajdu. Zrovna včera jsem byla. (kamarádi tam hráli na kytaru a zpívali a prcka mi dokonale probrali, až pak kopal asi půl hodinky vkuse):-D Dám si vždycky malou točenou kolču a podle toho jak to tam vypadá, se rozhodnu jak dlouho tam budu. Když je zakouříno, tak občas ani nedopiju a jdu pryč, protože mi to vadí a o miminko mám strach, ale když je tam vzduch relativně dobrý, tak tam posedim klidně dvě hodinky. Dýl ne, protože mě pak boleji záda a tuhne bříško. A když si to tak vemeš, tak pokud bydlíš někde ve městě, kde je hodně výfukových plynů, tak bys nesměla ani na procházku!!! Nemůžeš to brát až tak razantně, prostě se tomu nevyhneš. Musíš sama usoudit, jestli je toho kouře vážně moc, tak odejít a pokud ne, nevidim důvod se nepobavit.

  • Martasek892.12.2012 10:25

    Když je to jednou za čas, proč ne, ale samozřejmě čím méně kouře tím lépe :) Já třeba byla posedět ve 20.tt a poprvé jsem ucítila pohyby miminka :D

  • Ahoj,já chodila do hospůdky tak 2x do měsíce v sobotu a sedávala jsem u okna :) ale je fakt že ted' bude zima no..Ale rozhodně bych neseděla zavřená doma ;)

  • Mě jakožto odnaučené kuřečce teď kouř opravdu vadí, smrdí mi a tak nějak mě to dusí. Proto bych asi ani do kuřáckých prostorů nešla a volila spíš nekuřácké. Samozřejmě, pokud ti kouř nevadí tak, jako mě a není tam z něj hustá mlha tak, že by se dala krájet, tak si myslím, že jednou za čas to ničemu nevadí :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 411 otázek, kterým se dostalo 272 133 odpovědí a 410 140 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist