Krvácení při styku a snažení o miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #215731 9.8.2015 13:33

Dobrý den, omlouvám se za anonym, ale jsou tu lidé co znám a nechci aby prozatím věděli, že se snažíme o miminko. Chtěla bych se zeptat, jestli se někomu přihodilo něco podobného případně co by jste v mém případě dělali. S manželem se snažíme o miminko první měsíc, ve čtvrtek jsem při styku začala krvácet - poté nic, ani kapička. V pátek a v sobotu se objevilo trochu špinění - dvě hnědé kapičky - a protože čekám menstruaci až ve čtvrtek, tak včera jsem se odhodlala k lékaři - zkontroloval mě a vše v pořádku i na ultrazvuku. Oddychla jem si, ale dnes ráno při styku se objevilo opět krvácení...tak já nevím, myslíte že je to normání?

  • 11.08.2015 21:12:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud te prohlédl odbornik a nic spatneho nenasel,tak bych si s tim tezkou hlavu nedelala. Neptala ses ho,cim to mohlo byt? Jak silne bylo to krvaceni? Mne se to stalo asi jen jednou,ale prisuzuji to tomu, ze ten sex byl opravdu dost vasnivy. Ale bylo to opravdu bezprostredne po styku a nebylo toho moc.

  • ano, je to normalni. ja jsem to mela casto, obvzlast pred ms. proste je uvnitr sliznice prichystana k MS a tim stykem trocha uvolni. resilo se to tady opakovane, tak zkus pohledat, mne to ted z mobilu nejde...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 416 otázek, kterým se dostalo 272 159 odpovědí a 410 148 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist