Majoneza a tatarka v těhotenství
Holky,jaký máte názor na majonézu a tatarku v těhotenství?Ja pri prvním tehu ji ani moc nejedla,takze jsem ji z jídelníčku v pohodě vyřadila,ale teď na ni mám chuť skoro pořád
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
28.12.2016 13:18
jez na co máš chuť
v těhotenství jsem opravdu neřešila do smím a nesmím, teda do doby než mi našli cukrovku
-
28.12.2016 13:23
Ze začátku jsem se snažila to hlídat,abych nejedla nějaký hambace v bistru s tatarkou,nebo si nekupovala podobný věci,abych nejedla syrový vejce,neochutnavala například směs na sekanou než ji dám do trouby,a podobně. Jinak tatarku kupovanou v pytliku nebo sklenicce,cerstve rozdelanou jsem jedla. Ale zanedlouho jsem to stejně prestala řešit,jím na co mám chuť..ne že bych se tím vyloženě cpala,ale když si dám třeba vajíčka,tak jedine s rozteklym zloutkem,dneska jsem měla při dopolednim litani i smazak v housce s tatarkou. Prostě to neprozivam,pořád mi všichni říkají co můžu,co nemůžu a ne jen ohledně jidla a dělám co sama uznam za vhodny. Nikdy se mně ty jejich "hrozby" naštěstí netykaly. Ne že bych chtěla něco riskovat,ale zase to neprozivam tolik. Ale chapu ze se nekdo boji..kup si pytlicek tatarky a ten určitě nemůže ublížit
-
28.12.2016 21:32
Ja na zacatku nezvladala snist nic, ale co jsem udrzela byly pařížský salaty a že tam té majonez je, jez co chceš. První těhotenství jsem řešila a četla a četla, co jist a co nejist teď po druhe už ne, řídím se sama sebou
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.