Možné těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #129742 20.4.2014 22:11

Ahoj womenzonky. Předem se omlouvám za anonymitu, ale prozatím to tak bude lepší. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost. Po dlouhý době jsem na sobě 15. DC (teď 30. DC) poznala ovulaci, dost silné píchání na vaječníku + špinění. Tulení bylo den před a den po ovulaci. Ale... od tý doby stále slabě špinim ( ani ne na 1 intimku denně), víc jak týden mě dost bolí prsa a jsou takový tvrdší a ode dneška pocit, jako že na mě něco leze. Jde mi o to, jestli to může znamenat těhotenství nebo ne, právě to trvající špinění mě dost zaráží. Hlavně jsem před dvěma měsíci byla na operaci - cysta na vaječníku, takže jsem MS měla asi 5 měsíců dost rozházenou, ale před tím jsem měla 28 denní cykly. Má smysl vůbec testovat, nebo radši ještě počkat? Jsem jak na trní... předem děkuju za jakýkoliv názor nebo Vaší zkušenost. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pokud už jsi 30DC, tak zkus určitě testnout. Já jsem taky špinila, ale jen 1, nebo 2 dny, ale tohle je individuální. Ale pokud Ti doposud nedorazila MS, tak určitě stojí za to testnout. Já měla // už 28 DC, ale jsou holky, které jj měly až třeba 10 dní po vynechání. .ale za zkoušku nic nedáš :-).

  • Ahooj, já nešpinila třeba vůbec, přitom tu pořád čtu o špinění při uhnizďování. :-p Ono je to opravdu individuální. Mám kamarádku, která špinila trošku 4 dny při uhnizďování. Já testovala, až jsem měla z 28 DC -> 40 DC, což mi přišlo už trošku dlouhé. Jak píše Jaky14. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist